Early Bird Udsalg | Alt Er Reduceret | Først Til Mølle!

Juleguide


Husk! Du får automatisk 10,-kr rabat for hvert ekstra produkt du køber her fra os af!

Julegaver Til Erthvert Budget.

Brug vores Jule Guide til gaver der ikke sprænger banken! Med over 9000 produkter kan du være sikker på at din favorit er iblandt og det tilmed til en fantastisk discount! Mangler du julegaveideer? Bare rolig, hos os har vi den perfekte julegave der passer ethvert budget så kom og kik på vores flotte gavesæt til ham og hende.

Gavekort i julegave

Hvis du stadig ikke kan beslutte dig for en gave til familie og venner (eller er du for sent ude?!?) så giv et gavekort i julegave. Du vælge selv hvormeget du har lyst til at give for, du kan tilføje en personlig besked og du modtager gavekortet få minutter efter du har betalt. Gavekortet er gyldigt i et helt år fra købsdatoen af så der er rigeligt med tid for den heldige modtager at finde noget som lige netop de ønsker sig.

Returnering af julegaver

Skulle du stå i den uheldige situation at dine julegaver ikke bliver så vel modtaget som du troede så har du helt indtil den 15. Januar hvor du kan retunere dine varer som du har købt enten i november eller december. Vi refundere eller ombytter gerne såfremt vi modtager produktet i samme stand som da du modtog det, se vores normale returpolitik for mere.