Sæson Udsalg | Alle Produkter Er Nedsatte | Tidsbegrænset Periode!

Juleguide


Husk! Du får automatisk 10 kr. i rabat, for hvert ekstra produkt du tilføjer til din bestilling efter den første.

Julegaver Til Ethvert Budget

Brug vores Julegave Guide til at finde gaver, der ikke sprænger budgettet. Med over 9000 produkter kan du være sikker på, at din favorit er iblandt dem, og tilmed til en fantastisk pris! Mangler du julegaveideer? Bare rolig, vi har den perfekte julegave, der passer enhver pengepung. Tag for eksempel et kik på vores flotte gavesæt til ham og hende.

Gavekort I Julegave

Hvis du er for sent ude, eller stadig ikke kan beslutte dig for, hvilken julegave du gerne vil give, så giv et gavekort i stedet. Du vælger selv hvor meget du har lyst til at give for, og du kan endda tilføje en personlig besked. Du vil modtage gavekortet få minutter efter betalingen. Gavekortet er gyldigt i et helt år fra købsdatoen, så der er rigeligt med tid for den heldige modtager, til at finde lige præcis det de ønsker sig.

Returnering Af Julegaver

Skulle du stå i den uheldige situation, at dine julegaver ikke bliver modtaget, som du havde håbet på, så kan du returnere dine varer helt frem til den 16. januar. Du kan returnere alle varer, som du har købt enten i november eller december. Vi refunderer eller ombytter gerne, såfremt vi modtager produktet i samme stand som du modtog det. Se mere under vores vilkår for returnering.