10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Juleguide

Julegaveideer

Mangler du gaveideer til jul? Her hos Parfume Klik kan du nemt finde gaver til både ham og hende, takket være vores kæmpe sortiment af billige varer. Dette inkluderer dufte, makeup, lotions og meget mere fra de bedste mærker til fantastiske priser. Tag et kig på vores udvalg, og find den perfekte gave. Vi har endda ideelle julegaver for under 50kr! Er du i tvivl om, hvad du skal give dine venner og familie til jul? Hvad med et gavekort? Du vælger selv beløbet på gavekortet, og du kan inkludere en personlig besked.

Leveringstider I Julen

Julen nærmer sig. For at modtage dine gaver inden jul, skal du senest bestille d. 16. december kl. 17.00 når du vælger normal levering. Har du brug for lidt ekstra tid? Bestil senest d. 19. december kl. 17.00 når du vælger hurtig levering. Start dine indkøb og modtag gaverne inden jul.

Returnering Af Juleindkøb

Fortvivl ikke hvis du har købt den forkerte gave. Vi har forlænget vores normale returneringsperiode, så du kan returnere alle produkter, der er uåbnede og ubrugte, og modtage fuld refusion af produktomkostningerne helt frem til d. 13. januar 2020, i stedet for vores normale 30 dage. Dette gælder for alle ordrer, der er bestilt mellem d. 6/11-19 og 7/12-19 (udover dette gælder vores normale vilkår for returnering). Husk at tjekke vores forskellige leveringsmuligheder, så du kan være sikker på at modtage dine pakker inden den store dag!
Husk! Du får automatisk 10 kr. i rabat, for hvert ekstra produkt du tilføjer til din bestilling efter den første.
Leveringsinformation
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.