Juleguide


Husk! Du får automatisk 10 kr. i rabat, for hvert ekstra produkt du tilføjer til din bestilling efter den første.

Julegaveideer

Mangler du gaveideer til jul? Her hos Parfume Klik kan du nemt finde gaver til både ham og hende, takket være vores kæmpe sortiment af billige varer. Dette inkluderer dufte, makeup, lotions og meget mere fra de bedste mærker til fantastiske priser. Tag et kig på vores udvalg, og find den perfekte gave. Vi har endda ideelle julegaver for under 50kr!

Er du i tvivl om, hvad du skal give dine venner og familie til jul? Hvad med et gavekort? Du vælger selv beløbet på gavekortet, og du kan inkludere en personlig besked.

Returnering Af Juleindkøb

Fortvivl ikke hvis du har købt den forkerte gave. Vi har forlænget vores normale returneringsperiode, så du kan returnere alle produkter, der er uåbnede og ubrugte, og modtage fuld refusion af produktomkostningerne helt frem til d. 13. januar 2020, i stedet for vores normale 30 dage. Dette gælder for alle ordrer, der er bestilt mellem d. 6/11-19 og 7/12-19 (udover dette gælder vores normale vilkår for returnering).

Husk at tjekke vores forskellige leveringsmuligheder, så du kan være sikker på at modtage dine pakker inden den store dag!