Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Fantastiske duft- ogskønhedsgaveideer til ham og hende

Gør denne jul speciel

Her hos Parfume Klik er det nemt, at finde de perfekte gaver til ham og hende takket være vores enkle produktfiltreringssystem og vores omfattende udvalg af billige duft- og skønhedsprodukter.

Som inkluderer de nyeste og bedste Parfumer og Aftershaves, fantastiske makeup sæt og must-have hud, krop og hårplejesæt. Plus så meget mere fra de mest elskede mærker og alt sammen til fantastiske priser! Tag et kig i vores udvalg og find den perfekte gave.

Hvis du er på et budget, leder efter strømpefyld eller efter noget billigt og muntert til en Secret Santa, så er du heldig, da vi endda har et utroligt udvalg af julegaver til under 200 kr.!

Er du i tvivl om hvad du skal købe til dine kære og vil gerne finde noget til dem, de virkelig vil elske, men uden at bruge for mange penge? Så tag et kig nedenfor på sektionerne Gaver til hende og Gaver til ham sektionen af vores gaveguide, hvor du får nogle gode idéer til julegaver og nogle gode tips til, hvordan du vælger den perfekte gave.

Hvis du stadig er i tvivl, hvad med et Gavekort? Du kan selv vælge værdien af kuponen og tilføje din personlige besked.

Gaver til hende

Det kan være udfordrende, at finde gode gaveideer til kvinder, og det er ofte fristende at spille sikkert med Bad og Kropsprodukter da du ikke rigtig kan gå galt med dem, er de praktiske, overkommelige og dufter fantastisk.

Selvfølgelig kunne du købe hende duftlys og nogle badebomber, det er ikke dårlige muligheder, men du kan gøre det bedre. Hvorfor ikke gå helt ud og skabe en hjemmespa-gaveoplevelse med ansigtsmasker, bodylotions, eksfolierer og badesalte..? Det fulde virker!

Hvis du føler dig modig, overvejer du måske at finde en ny parfume til hende. Du kunne give hende en duft, som du godt kan lide duften af, men det kan ses som lidt egoistisk. Du kan vælge, hvad hun bruger i øjeblikket, men det kan betragtes som kedeligt eller ugennemtænkt.

Du kan vælge en, som du har set nogle celebrity dufte der er blevet reklameret for et eller andet sted, men det kan være risikabelt, store marketingbudgetter er ikke altid lig med dejligt duftende parfumer.

Præferencer og smag for dufte er meget personlige, så du skal tænke lidt over det. Men bare rolig, her er et par enkle trin at følge, som vil give dig den bedste chance for, at finde en ny duft til hende, hun vil elske...

Find først ud af, hvilken parfume hun bærer i øjeblikket eller har båret tidligere, som du ved, at hun helt sikkert godt kan lide duften af.

Indtast derefter dens navn i vores søgelinje eller filtrer via mærkesiderne for at finde dens produktside.

Du kan derefter filtrere efter dit budget og foretage dit valg. Vælg en flaskestørrelse og tjek beskrivelsen og anmeldelserne for at se, om det passer til hende.

Gaver til ham

Glem undertøj og læderpunge, forkæl mændene i dit liv med noget særligt denne jul, som en ny signaturduft fra deres yndlingsmærke med en gratis kropsvask og aftershavebalsam. Se det er en gave!

Mange mænd har en tendens til at holde sig til det, de kender og kan lide, så hvis det lyder som din far, bedstefar, bror eller kæreste, så hold måske overraskelserne på et minimum og snup deres favoritter, plus et par ekstra ting, alt sammen til fantastiske priser her ved parfumeklik.

Hvis manden i dit liv er lidt mere eventyrlysten, så find duftfamilien til den aftershave, de kender og elsker, og vælg en med lignende dominerende toner. Så ved du, at din gave ikke vil være langt fra mærket og kan blive deres vigtigste duft i mange år fremover.

Giavesæt

Specielt designet til lejligheder som disse, er gavesæt enormt populære ved juletid, og det er der god grund til. De er en fantastisk måde at kombinere forskellige produkttyper fra det samme mærke og duftsortiment, som du måske har svært ved at finde alene. De fleste af disse sæt er smukt præsenteret i gaveæsker, der ofte er for smukke til at smide ud.

Prøv duft miniature gavesæt! Disse giver fantastiske gavemuligheder til enhver duftelsker, nogen, der kan lide lidt variation i deres liv eller nogen, der ønsker at finde deres næste signaturduft. Du kan finde det mærke, de elsker, og derefter præsentere dem for en række af mærkets mest ikoniske parfumer eller aftershaves, alt sammen i yndige miniatureflasker, der vil være fantastisk på enhver parfumehylde.

Leveringer I Juletiden

Julen nærmer sig. For at modtage dine gaver inden jul, skal du senest bestille d. 14. december kl. 12.00 når du vælger normal levering.

Har du brug for lidt ekstra tid? Start dine indkøb og modtag gaverne inden jul.

Returneringer Af Juleindkøb

Fortvivl ikke hvis du har købt den forkerte gave. Vi har forlænget vores normale returneringsperiode, så du kan returnere alle produkter, der er uåbnede og ubrugte, og modtage fuld refusion af produktomkostningerne helt frem til d. 31. januar 2024, i stedet for vores normale 30 dage. Dette gælder for alle ordrer, der er bestilt mellem d. 20/11-23 og 22/12-23. (udover dette gælder vores normale vilkår for returnering). Husk at tjekke vores forskellige leveringsmuligheder, så du kan være sikker på at modtage dine pakker inden den store dag!

Husk! Du får automatisk 10 kr. i rabat, for hvert ekstra produkt du tilføjer til din bestilling efter den første.