10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Sisley Solcreme & Selvbruner

Per Side
Sorter
Udover UVA og UVB filtre, indeholder Sisleys solbeskyttelse sortiment også et udvalg af aktive egenskaber. De var en af de første virksomheder til at bruge aktive og botaniske ingredienser i deres solbeskyttelse produkter. Som et resultat nærer og fugter produkterne huden og skaber samtidig en stærkere base for at tilbyde bedre beskyttelse mod solskader. På trods af den højere pris, er Sisley produkter et fortrukne solbeskyttelse lotion af mange da Sisleys Suncare sortiment indeholder alkekengi Calyx planteekstrakt. En luksuriøs ekstrakt, der holder huden fri af radikaler og er rig på sporstoffer ingredienser.

Sisley tilbyder flere serier af Suncare produkter, afhængigt af den enkeltes behov. De fleste produkter er en del af Super Soin Solaire sortiment, som omfatter en tonet ansigts solcreme, der erstatter din almindelige foundation. Sunleÿa G. E. kollektionen har udvidet med en hånd fuld af anti-aging efter solprodukter.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.