10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Shiseido Solcreme & Selvbruner

Per Side
Sorter
Som en del af Shiseidos ansigt-og kropspleje serie findes der et udvalg af solbeskyttelses produkter. Opdelt i tre grupper; Ultimate Sun Protection, Urban Enviroment og UV Protective. Ultimate Sun Protection produkterne nærer og fugter huden samtidig med den beskytter mod skadelige UVA og UVB stråler. Et vigtigt træk ved disse produkter er, at de ikke slides af, når de kommer i kontakt med vand. Urban Environment delen af kollektionen er specielt designet til forbrugere, der bor i byområde, hvis huden der ikke kun udsættes for solen, men også luften, som viste sig at indeholde mere skadelige bestanddele end i landdistrikterne. Sidst men ikke mindst, er du i stand til at beskytte ansigtet ved hjælp af en af deres UV Protective foundations. Fås i stick, flydende og pulver konsistens. Alle produkter fra deres Suncare sortiment er velegnede til følsomme hud typer.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.