10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Dove Solcreme & Selvbruner

Per Side
Sorter
Dove er et personlig pleje mærke lanceret i England i 1950. De mener, at ægte skønhed kommer i alle aldre, former og størrelser. Deres produkter omfatter sæber, deodoranter, body lotion og shampoo for at nævne nogle få. Alene i Storbritannien anslås det, at mere end 10 millioner mennesker bruger Dove mærket på daglig basis. Det sælges i over 80 lande og har vundet en pris for deres Real Women kampagne i 2012.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.