10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Decléor Solcreme & Selvbruner

Per Side
Sorter
Decléor er et luksus hudpleje mærke, grundlagt i 1976. Virksomheden er en sammensmeltning af traditionel hudpleje og aromaterapi, som er skabt ved hjælp af de bedste ingredienser og dyrebare æteriske olier. Det allerførste serum fremstillet af Decléor, er den berømte Aromessence Neroli, som stadig er en af ​​deres bedst sælgende produkter. Dette prisbelønnede serum, indeholder en perfekt blanding af æteriske olier, der giver alle hudtyper den perfekte hydrering.

Decléor er kendt for sine mange typer fugtighedscreme. De har dagcreme, såsom den bedst sælgende Hydra Floral Hydrating Light Cream, samt natcreme, lavet af naturlig voks for at genoprette og nære huden natten over. Decléor Men Essentials er et nyere sortiment, der fokuserer på mandlige huds behov. Selvom dette er et billigere Décleor-sortiment, har de ikke givet op på kvaliteten af ​​deres produkter. Samlingen omfatter den populære Men Essentials Clean Skin Scrub Gel med eucalyptusolie og Aromessence Triple Action Shave Perfector Serum, som beskytter huden under barberingen.

Gennemse vores udvalg af billige Decleor-produkter nedenfor og oplev aromaterapiens kraft, der vil forvandle din skønhedsrutine! Mange af deres bedst sælgende produkter er også tilgængelige, som en del af deres Decleor gavesæt, giver den perfekte introduktion til det omfattende hudplejesortiment og er en fantastisk hjælp til, at finde ud af, hvilke behandlinger der er det rigtige køb for dig. Køb Decleor online på Parfume Klik og opnå store besparelser på deres hudpleje, bad & kropsprodukter og meget mere!
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.