Decléor Solcreme & Selvbruner

Decléor er et mærke der blev skabt af Solange Dessimoulie og aromaterapeut Caroline Colliard i 1976. Mærket blev oprindeligt skabt af Solange i 1974 og var kaldet Cléor. Men efter hun fik kendskab og indflydelse fra Colliard, skiftede de navnet og skabte sammen Decléor.
Mærket forkusere på essentielle olier fra aromaterapi, som de har valgt at kalde Aromessence. De fokusere på udelukkende at bruge de bedste olier der findes på markedet.

Den første serum Decléor sendte på markedet var Aromessence Neroli Oil Serum, som stadig er en af deres bedst sælgende produkter. Denne prisbelønnede serum indeholde en miks af essentielle olier der giver den perfekte fugtighed til alle hudtyper.

Decléor er velkendt for der mange typer af fugtighedscremer. De har både dagcremer, så som den bedste sælgende Hydra Floral Hydrating Light Cream til alle hudtyper,, som giver dig 24 timers fugtighed og beskyttelse af huden. Deres natcremer er lavet af naturlige voks og smør og er alle lavet til at genoprette hudens fughtighed om natten.

Decléor Men Essentials er et nyere serie, der fokusere på mænds behov inden for ansigtsrens og fugtighedscremer. Selv om denne serie er billigere, har Solange og Colliard ikke skåret ned på kvaliteten af prdoukterne. Serien indeholder bl.a. den populærer Men Essentials Clean Skin Scrub Gel med kryddernellike og eucalypto olie, der kan bruges inden barbering eller til at rense huden om aftenen.
Serien inkludere også produktet Aromaessence Triple Action Shave Perfector Serum der beskytter huden under barbering.

Se vores store udvalg af billige Decleor produkter herunder, og opdag styrken i aromaterapi - det vil ændre din skønhedsrutine! Mange af vores bedst sælgende produkter er også tilgængelig i vores nedsatte Decleor gavesæt. De er den perfekte introduktion til den store hudpleje kollektion, og er perfekt til at finde ud af hvilken behandlinger der er de rigtige til dig. Køb Decleor online hos Parfume Klik og spare masser af penge på hudpleje, bad og krop produkter, samt meget mere!

Se alt
1
Søg På Nøgleord
Prisinterval
0 kr 1.400 kr+
TILFØJ
Solfaktor
Filtrere Udfra
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Å
TILFØJ