Clarins Solcreme & Selvbruner

Uanset om du er på vej til et tropisk paradis eller siddende i din have - når solen er ude, har du brug for beskyttelse mod solens skadelige stråler.

Clarins, et fransk luksus kosmetik brand, har udviklet en række af sol plejeprodukter, startende med deres selvbrunere, der vil gøre din hud forberedt til solskin. Selvbruner giver dig ikke kun en naturlig glød, de er også designet til at udglatte linjer og forstørrede porer.

Clarins Sun Control Stick er fantastisk til npr du er ude i solen. Brug den på følsomme områder som næse, ører og læber. Det er en solid stick der nem at smide i din taske eller lomme. Den er perfekt til vandsport, skisport og intens solbadning.
Alle Clarins solpleje serier tilbyder din hud UV-beskyttelse, fugter din hud og hjælper med at forhindre de synlige tegn på for tidlig aldring af huden.

Når solen går ned, bliver du nødt til at beskytte din tan og din hud mod afskalning - Clarins After Sun er en stor hjælp imod dette - den genopretter fugt, komfort og blødgør din hud og de specielle ingredienser vil hjælper med at forhindre afskalning. Så uanset hvor du er på vej - husk at passe på din hud - det er den eneste, du vil få.

Se alt
183 kr
Vejl. 210 kr
13%
RABAT
Self Tanning Milky Lotion 125ml
1
Filtrere Udfra
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Å
TILFØJ