10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Clarins Solcreme & Selvbruner

Per Side
Sorter
Uanset om du er på vej til et tropisk paradis eller siddende i din have - når solen er ude, har du brug for beskyttelse mod solens skadelige stråler.

Clarins, et fransk luksus kosmetik brand, har udviklet en række af sol plejeprodukter, startende med deres selvbrunere, der vil gøre din hud forberedt til solskin. Selvbruner giver dig ikke kun en naturlig glød, de er også designet til at udglatte linjer og forstørrede porer.

Clarins Sun Control Stick er fantastisk til npr du er ude i solen. Brug den på følsomme områder som næse, ører og læber. Det er en solid stick der nem at smide i din taske eller lomme. Den er perfekt til vandsport, skisport og intens solbadning.
Alle Clarins solpleje serier tilbyder din hud UV-beskyttelse, fugter din hud og hjælper med at forhindre de synlige tegn på for tidlig aldring af huden.

Når solen går ned, bliver du nødt til at beskytte din tan og din hud mod afskalning - Clarins After Sun er en stor hjælp imod dette - den genopretter fugt, komfort og blødgør din hud og de specielle ingredienser vil hjælper med at forhindre afskalning. Så uanset hvor du er på vej - husk at passe på din hud - det er den eneste, du vil få.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.