Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Skrubbecreme

Per Side
Sorter
Det er ikke altid nok kun at rense huden med en ansigtsrens. Nogle gange har huden brug for mere hjælp til, at fjerne ophobning af døde hudceller og forurening. En scrub eller eksfoliering kan være en god hjælp. Få spa-følelsen med hjem og få silkeblød hud uden, at skulle besøge spaen.

Der findes et stort udvalg af både fysiske og kemiske scrubs og eksfolierer til alle hudtyper. Fysisk scrubs og eksfoliering fjerner døde hudceller og opbygges ved manuelt at massere små partikler ind på huden.

Kemiske eksfolieringer er ikke så skræmmende, som de lyder, og er i nogle tilfælde skånsomme mod huden end en fysisk scrub. Kemisk eksfoliering har været brugt på hudklinikkerne i årevis, men bliver mere tilgængelig i lavere koncentrationer, der er sikre at bruge derhjemme. Kemiske eksfolieringsmidler bruger kemikalier i de rigtige koncentrationer, som er sikre at blive brugt på huden, og eliminerer døde hudceller ved brug af syrer. Mælkesyre, Glykolsyre og Salicylsyre er de mest anvendte syrer i kemiske eksfolieringsprodukter.
Vis Mere