Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Shampoo

Per Side
Sorter
Shampoo er det eneste hårprodukt, som de fleste mennesker og selv dyr ikke vil undvære. Det er en tyk rensevæske, der bruges til at rense dit hår og hovedbund og fjerne talg. Sebum er en olie, der frigives fra din hud på din hovedbund og ind i hårsækken, som holder dit hår smurt. Traditionel shampoo påføres hele dit hår, mens det er vådt, samt masseres til et skum og arbejdes rundt i hovedbunden, inden det skylles af.

Der er dog mange muligheder, når det kommer til shampoo og ikke “kun” med det formål at holde håret og hovedbunden ren. Shampoo i sin rene moderne form i dag blev introduceret i 1930'erne og blev kaldt "Drene Shampoo". Det var den første, der ikke blev fremstillet med sæbe og i stedet brugt syntetisk overfladeaktivt middel.

Shampooen markedsføres og produceres til forskellige behov og til forskellige demografiske grupper i den moderne verden. Der er shampoo specificeret til børn, som formodes at være mindre irriterende for din hud og dine øjne. Der shampoo skræddersyet til voksne mænd og kvinder med forskellige dufte og egenskaber.

Du vil kunne finde shampoo designet specielt til, at rense alle forskellige hårtyper såsom tørt, fint, fedtet, farvet, beskadiget og blødt hår. Dette går også hånd i hånd med at vælge den rigtige til din hovedbund for at hjælpe med at behandle en fedtet, tør, skællende, følsom eller kløende hovedbund.

Når du har fundet den rigtige shampoo til dit hår og hovedbundstype, kan du så vælge mellem forskellige egenskaber som f.eks.; fugtgivende, volumengivende, brug på farvebehandlet hår, nærende, vedligeholdende, sølveffekt for at neutralisere gulblondt hår og fjernelse af skæl.

Der er shampoo med medicinske egenskaber, mens der er andre, der er mere fokuserede på æstetik og skabte det bedst synlige udseende. Nogle shampoo skal være nemme at skylle, give minimal irritation af dine øjne og hud og også hjælpe med at reparere beskadiget hår. Shampooer som Olaplex er enormt populære og har en overordnet reparerende etos med deres shampoo. Milk_shake og L'Oréal er andre populære shampoomærker, der vedligeholder farvet hår, men som også hjælper skadet hår.
Vis Mere