Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Mascara

Per Side
Sorter
Mascara er et af de mest populære makeupprodukter og bruges til at forbedre dine øjenvipper. Der er en bred vifte af mascaraer på markedet designet til at passe til alle forskellige individers behov og stilpræferencer.

Mascara kan dateres tilbage til Kleopatras tider, hvor den blev opfundet for at forbedre skønheden. Oprindeligt siges det at være fremstillet af krokodillegødning, brændte mandler, kohl, honning og vand.

I dag er det lidt anderledes, da det ofte er lavet og formuleret af væske og kan få dine øjenvipper til at se ud, virke og holde på bestemte måder som; krøllet, længere, defineret, volumiseret, vandtæt og ikke-klumpende.

Mascaraer kommer i forskellige farver, hvor sort og brun er de mest populære. De kommer også med en meget vigtig applikator som i de fleste tilfælde er specielle typer børster. De er hver især designet til at hjælpe dig med at opnå et bestemt look, så du kan få dine øjenvipper til at skille sig ud.

Mascaraer udvikler sig konstant med nye og forbedrede funktioner for at forbedre ydeevnen og hjælpe dig med at perfektionere dit look. Mange mærker bevæger sig nu mod at være grusomhedsfrie, ved at bruge naturlige økologiske ingredienser og forbedre formlerne for at gøre dem længere holdbare.

Der er mærker fra high street såsom; MaxFactor, IsaDora og Clinique og så de avancerede mærker som; Mac, Elizabeth Arden og Yves Saint Laurent, der alle laver fantastisk mascara, der dækker alle prisklasser og budgetter.
Vis Mere