Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Lip Gloss

Per Side
Sorter
Manden bag kosmetikmærket Max Factor opfandt Lipgloss i 1930, der skulle bruges af skuespillerinder i filmindustrien. Lipglossen ville skille sig ud på film og få læberne til at se skinnende og mere definerede ud, især i de tidlige sort/hvide film. Det blev derefter enormt populært blandt offentligheden.

Det bruges primært i dag til at forbedre dine læber med glans og glans og også med en mere subtil farve. Lipgloss kommer i forskellige former og måder at anvende det på, såsom; en cylindertype med en tryllestav til at føre over læberne, eller i plastikrør eller -beholdere, der kan klemmes på, til at påføre med fingrene.

Normalt kommer lipgloss ud og spredes på læberne som en væske eller et blødt fast stof, men kan også være en creme, balsam eller gel. Lipglossen er også et produkt, der har et stort udvalg af forskellige formål og finish og kan tiltrække en bred demografisk befolkning. Du kan have en glitrende, metallisk, blank, skinnende, med farve eller ej, mat og endda med forskellige smagsvarianter tilføjet til den.

Lipgloss kan være et glimrende valg at tilføje oven på din læbestift for at forbedre farven endnu mere. De fleste store kosmetikmærker vil have lipgloss som en del af deres sortiment såsom; Mac, Nars, Anastasia Beverly Hills og Clarins. Mærker som Q-KI vil ofte sælge lipgloss som en del af et makeup/skønhedsgavesæt for at hjælpe med at skabe et samlet look.

Lipgloss er et glimrende valg for yngre forbrugere, der lige er begyndt at eksperimentere med makeup, eller for dem, der leder efter en subtil mulighed og ikke ønsker at anvende en intens farve på deres læber.
Vis Mere