Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Læbestift

Per Side
Sorter
Læbestift er et skønhedsprodukt, der betragtes som et must-have i enhver skønhedshylde.

Læbestift blev først brugt for omkring 5000 år siden af ​​sumererne med en basisformel opnået ved at knuse ædelstene, og læbestiften har en lang og til tider turbulent historie. I perioder op til 1500-tallet i England var læbestift forbudt og betragtet som et udtryk for umoral, indtil dronning Elizabeth I gjorde produktet ikke kun acceptabelt, men også moderigtigt.

I dag er læbestift et vigtigt skønhedsprodukt til enhver form for makeup, og det kan findes til enhver teint eller i enhver farve.

Selve ordet beskriver produktet, som generelt er en pigmenteret pind, farvet, med en cremet tekstur. I dag kan denne skønhedsessentielle ikke kun findes som en stift, men også i formatet af lipgloss, lip plet, farveblyant, blyant osv. Formlen kan indeholde olier, blødgørende midler og voks for at garantere beskyttelse og fugt til vores læber.

Afhængigt af vores behov og den finish vi ønsker at give vores læber, kan læbestifter være skinnende, glitrende eller matte. Find det perfekte match i dag fra vores omfattende udvalg af mærker og produkter!
Vis Mere