Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Læbepomade

Per Side
Sorter
Læbepomade er et fugtgivende og nærende produkt, der er beregnet til at beskytte dine læber i kolde klimaer oftest ved at bruge en blanding af vaseline, olier og voksingredienser. Ud over at forhindre dine læber i at blive sprukne, bruges lib balsam også ofte til at beskytte og berolige læberne, når de har forkølelsessår og kan vælges som en kosmetisk tilføjelse til dine læber, der tilbyder den glansfulde finish med en naturlig farve. Læbepomader kan ofte købes som en del af et skønhedsgavesæt for at opnå et specifikt look.

I dag findes der mange forskellige typer læbepomader, hvor nogle tilføjer forskellige effekter såsom: Vaseline, tonet, smagsstoffer, medicin, UV-filter osv. Det kan også komme i en stav, creme, olie eller vaselineformel. Mærker som Lippy Inc., Clarins og Vaseline har velkendte læbepomader til forskellige prismærker, som folk bliver ved med at vende tilbage for.

Når du vælger din læbepomade, prøv at matche den til dine læbers behov og den tid og betingelser, den skal bruges under.
Vis Mere