10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

bareMinerals Kosmetik

Per Side
Sorter
bareMinerals er et mærke, der tror på naturlig kosmetik, der også gavner din hud; deres mineral-fyldte formler er uden hårde kemikalier og additives til makeup, der kan bruges af enhver.

bareMinerals har et fantastisk udvalg af makeup, inklusive deres store udvalg af læbestifter, ansigtspulvere og berømte foundations, perfekt til alle sæsoner og lejligheder. De har endda lanceret deres egne hudplejeprodukter og barePro-kosmetikkollektionen for en række endnu mere fantastiske produkter.

Du kender måske mærket for deres prisvindende original mineral loose powder foundation, men var du også klar over, at de har skabt essentielle makeupprodukter siden 1995?

Shop vores sortiment af bareMinerals produkter, altid til den bedste pris, inklusive smukke gavesæt.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.