10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

NYX Kosmetik

Per Side
Sorter
NYX Professional Makeup er kendt for sine dristige farver, smukke øjenskygge paletter og omfattende udvalg af foundation og læbestift nuancer. Det amerikanske fødte brand blev lanceret i 1999 og er blevet et af de mest internationalt kendte kosmetikmærker.

De har introduceret veganske ingredienser til deres produkter, med lancering af celebrity paletter og smukke gavesæt, NYX er altid på trends med de nyeste innovationer og produkter. Her hos Parfume Klik har vi et fremragende online sortiment af NYX-makeup til fantastiske priser, du kan vælge imellem. Se vores tilbud og find NYX kosmetik der er perfekt til dig.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.