Early Bird Udsalg | Alt Er Reduceret | Først Til Mølle!

Maybelline Kosmetik

Maybelline er et kosmetik mærker der blev grundlagt af Tom Lyle Williams i 1915. Williams var kun 9 år gammel da han startede firmaet, og solgte ikke før i 1967 da han fik et tilbud han ikke kunne sige nej til.
Williams blev inspireret af hans søster Maybel og hendes brug af vaseline for at gøre hendes øjenbryn og øjenvipper fremhævet, i et forsøg på at få hendes store kærlighed til at kægge mærker til hende. Williams startede med at mixe vaselinen med kul for at få vipperne til at se mørkere ud. Det endte med at væpre en stor success. Ikke alene lavede Williams den første type mascara, Maybel endte også med at gifte sig med sin store kærlighed.

I 1991 udgave Maybelline deres slogan "(Maybe she's born with it.) Maybe it's Maybelline“ som stadig bliver brugt i deres reklamer idag. Reklamerne er også kendte for at have nogle af de meste smukke kvinder i verdenen i dem, så spm Gigi Hadid som skrev en kontrakt med dem i 2015.

Maybelline har haft stor succes med deres Fit Me kollektion som indeholder concealers, foundations, oudder og blushes. Den populære kollektion blev endnu mere populær da bloggere og youtubere startede at bruge og reklamere for den. Kollektion er lavet for at give et narturligt look til overkommelige priser.
Color Sensational er en anden populær kollektion fra Maybelline. Den indeholder alle farver og konsistenser du kunne forestille dig til dine læber. Kollektionen indeholder læbestifter, lip glosses og læbeblyanter.

Se alt
1
Søg På Nøgleord
Prisinterval
0 kr 1.400 kr+
TILFØJ
Filtrere Udfra
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Å
TILFØJ