Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Max Factor Kosmetik

Per Side
Sorter
Max Factor er ikke bare navnet på et firma, men også navnet må en person. Max Factor var en polsk-amerikans foretningsmand som er kendt for at være en stor indflydelse på den moderne skønhedsindustri igennem hans prodkt innovation og forretningsmetoder. han er også kendte for hans filmindustri arbejde.

I 1914 opfandt Max en ny version af "grease sticks" der var brugt som teater makeup. Den nye version kunne lægges som et tyndere lag, der gjrode at det så mere naturligt ud på film scenen. Med denne opfindelse blev Max hurtigt manden man gik til når der skulle bruges makeup til film.

Max opfandt ikke kun makeup til film, han lavede også makeup til mennesker. 1918 var året hvor han opfandt Color Harmony - pudder til alle hudtyper og farver. I 1930 opfandt Max Factor Lipglossen, der i første omgang var lavet til film, da det fik læberne til at se mere fremhævet ud. Marilyn Monroe og Norma Jeane Mortenson, to blonde skønheder af deres tid, bar den lækre røde Max Factor læbestift og en af de slogans fra den tid Max Factor var at enhver pige kunne ligne hendes favorit film stjerne hvis hun også ville bruge Max Factor makeup.

Da Max Factor døde i 1938 overtog hans søn virksomheden, og sørgede for at den blev i familien. Det første nye produkt der blev opfundet efter Max var Tru Color læbestiften der var lavet med en lavet med en langtidsholdbar formulering - den første i verdenen! 1954 var året for endnu en opfindelse - concealer! Erace var navnet og den blev hurtigt den eneste concealer der var brugt på farve TV, helt op til HDTV ankom. Max Factor var i 1971 det første firma der lancerede vandfast makeup.

Som Godfather af falske vipper, var det helt naturlig at Max Faktor var den der ville komme op med False Lash Effect mascara. Den første version af False Lash Effect mascaraen blev lanceret i 2008 og er siden blevet et bedst sælgende produkt. Andre mascarere fra Max Factor tæller 2000 Calorie Mascara som har været en fast favorit fir makeup artister i over to årtier.

I 2015 lancerede Max Factor en Star Wars kollektion for at fejre lanceringen af Star Wars: The Force Awakens. Denne kollektion indeholder allerede kendte produkter (Colour Elixir læbestifter og False Lash Effect mascara) i Star Wars indpakning, samt 6 specielt designet makeup looks.
Vis Mere