Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Mac Kosmetik

Per Side
Sorter
M·A·C Cosmetics blev grundlagt af canadiske make-up artister Frank Toskan og Frank Angelo i 1984, da du havde brug for et større udvalg af makeup der kunne bruges i professionelle sammenhænge.
Konceptet om professional makeup er stadig mærkets hoved fokus idag. Mærket der startede i et privat køkken i Toronto er siden vokset sig til at være en kæmpe global success, med deres produkter solgt i mere end 1500 lokationer i 78 lande verden over.

Grundet mærkets voksende popularitet gik deres produkter hurtigt fra kun at være for professionelle til også at blive solgt i almindelige butikker. I 1991 åbnede den første MAX butik i USA. Den store interesse for firmaet fik Estee Lauders opmærksomhed, og de endte med at købe 51% af aktierne i 1995. Efter Angelos død i 1997 købte Estee Lauder de sidste af aktierne og ansatte John Demsey som leder af firmat. Under Demsey flyttede MAC hovedkonteret til New York og voksede hurtigt. Idah er firmat over en millard dollars værd.

Med opmærksomhed på farver og personlig stil blev mærket hurtigt populært i teater og drag verdenen i 90'erne, hvilket passede godt til MACs agenda om at være tilgængelig for alle køn, racer og aldre. Mærket er også kendt for deres velgørenhedsarbejde, særligt MAC Aids Foundation, der har samlet mere end 220 millioner dollars via salget ag Viva Glam kollektionen der første gang så dagens lys i 1994. Deres velgørenhedsarbejde og produkter er blevet støttet af mange kendte ansigter fra mode, musik og film branchen, så som Alexander McQueen(2007), Giambattista Valli(2015), Charlotte Olympia(2016), Linda Evangelista(2004), Liza Minelli(2003), Miley Cyrus(2015), Rihanna(2014) og Disney (2010) for at nævne få. MAC Cosmetics ' kollektioner inkludere læbe, øjne, ansigt og negle makeup samt hudprodukter of makeup redskaber. Især deres ansigts makeup er blevet rost for deres store udvalg af farver til alle hudfarver. Deres mest ikoniske produkt er deres læbestift i Mac Red og Ruby Woo, deres Pro Longwear Foundation og makeup børster.
Vis Mere