Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Givenchy Kosmetik

Per Side
Sorter
Givenchy er først og fremmest et fransk luksusmærke, der er mest kendt for mode og parfume, men har også udvidet til at være vært for kosmetik.

Huset Givenchy blev dannet i 1952 af designeren Hubert de Givenchy. Hans hovedmål, med en blanding af hans egne rødder af aristokrati, var at skabe chik, traditionel og elegant skønhed. I 1989 ønskede designeren at tage sit syn på stil og skønhed til det næste niveau og skabte makeup-linjen.

Hans mål var at skabe nye og usete formler til makeup gennem videnskabelig forskning på næste niveau, der var specielt udviklet til at skabe produkter til ethvert hudplejebehov.

Det første produkt, der blev udgivet, var ansigtspudder. Siden 1999 og 2013 er farverne blevet udvidet inden for makeup-linjen, og inspirationen er hentet fra Givenchys avantgarde-runway-looks. Fed farve læbestifter, foundations og andre produkter er blevet mere og mere et makeup statement og bliver ofte defineret som et "veritabelt luksus tilbehør". Deres linje omfatter læbestifter, øjenskygger og puddere og mange forskellige slags makeup-sæt.
Vis Mere