Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Juvena Hudpleje

Per Side
Sorter
Juvena of Switzerland er et schweizisk hudplejemærke, der koncentrerer sig om anti-age pleje skabt på en kombination af videnskabelig forskning, kundepleje og schweizisk kvalitet af høj standard.

I over 60 år har Juvena fortsat med at forske i huden og hudens ældningsprocess for at forsøge at udvikle produkter, der matcher deres forskning. Juvena har lavet produkter til alle hudtyper inklusive tør, følsom og normal hud, men deres hovedformål har været at skabe produkter til moden og aldrende hud, der trænger til et løft
.
Juvena-produkterne kommer i mange former, såsom serum, masker, cremer, rensemælk, tonics og geler. De har en tendens til at fokusere deres produkter på effektive anti-rynkeformler, men de kan også tilbyde afgrænsnings-, løftende, Nutri-restore regenererende, udglattende, opstrammende, afgiftende, beroligende, korrigerende og boostende produkter.

Mærket har et par forskellige kollektioner, der fokuserer på bestemte områder såsom Epigens-produkter, som Juvena hævder vil reducere rynker og linjer og holde dit ansigt til at se mere ungdommeligt og tonet ud. Epigen-produkterne gør dette ved at låse din personlige "hudkode" op og forhindre visse hudgener i at slukke.
Vis Mere