10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Decléor Hudpleje

Per Side
Sorter
Decléor har revolutioneret skønhedsindustrien siden 1976 med eksperter, der brugte deres unikke viden om æteriske olier og deres positive virkning på huden for, at skabe et innovativt hudplejemærke. Med den store success med Decleor Aromessence-sortimentet, kunne mærket hurtigt udvide og begyndte at sælge deres produkter til saloner, spa steder og private kunder uden for hjemlandet, Frankrig. Som en del af L'Oréal-koncernen har Decléor-salget fortsat vokset, og i dag betragtes mærket som en af ​​de førende naturlige hudpleje mærker.

En af de mest populære Decleor hudpleje linjer er Aromessence kollektionen, der består af kropsolier, ansigtsbalsamer og serum produkter. Iris Oil Serum er en af ​​de bedste sælgere fra dette sortiment. Det prisbelønnede serum, blander essenser af Geranium, Citrongræs, Manuka, Iris, Rose, Jasmine og Nøddeolier. Disse naturlige ingredienser nærer og genopbygger huden, fylder fine linjer og rynker og understøtter cellefornyelsen. Let duftende og med en konsistens der smelter-på-hud, er dette serum en af ​​stjernerne i Decleor Aromessence serien.

En anden favorit er Hydra Floral produkterne, som er inspireret af den naturlige rehydrerings process blandt planter. Hydra Floral Light Cream er en hydrerende fugtighedscreme med en let-som-en-fjer tekstur og en forfriskende appelsinblomstolie aroma. Produktet holder tør hud næret og holder huden frisk hele dagen. Hud der udsættes for en forøget mængde forurening, beskyttes bedst med Hydra Floral Anti-Pollution-serien.

Enhver Decleor ansigtsbehandling bør starte med en omfattende rensning. Mærket tilbyder forskellige renseprodukter og tonere, som en del af deres Aroma Cleanse-sortiment, som omfatter rensnings- og tonings mousse, lotion, olie og mælk samt micellært vand.
                                             
De aktive ingredienser i Decleor's anti-aging line Prolagene Lift øger kollagenproduktionen og hjælper dermed med at opstramme huden og reducere rynker med øjeblikkelig virkning. Dette opnås gennem den stærkt effektive kombination af æteriske olier og L-Proline Complex.

Decleor Men-hudplejeprodukterne er designet til at beskytte den mandlige hud mod barberingskader og omfatter en ansigtsskrub, efter-barberings-væske, barberingsgelé, samt den roste Aromessence Triple Action Shave Perfector, et serum med rige æteriske olier, der anvendes før barbering.

Løbende har Stellar Decleor hudpleje anmeldelser påpeget de forskellige fordele, som de fordele den unikke fusion af aromaterapi og hudpleje kan have for din hud. Se vores udvalg af billige Decleor produkter for, at finde gode tilbud på den bedste hudpleje, da der ikke er noget bedre sted, at købe nedsatte Decleor-produkter end Parfume Klik! Mærket tilbyder deres mest succesfulde produkter, som en del af de attraktive Decleor gave sæt, som er den perfekte introduktion til deres berømte katalog.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.