Lager Udsalg - Alt Er Nedsat - Kun Så Længe Lager Haves

Cowshed Hudpleje

Cowshed er en prisbelønnet bad, krop og hudpleje serie, som er født i en kostald i Babington House i 1998. Deres spa-behandlinger omfatter Udderly Gorgeous Maternity Massage, Slender Cow Total Body og Cowshed Moody Massage for at nævne nogle få. Og med navne som disse kan du blive tilgivet for at tro, at produkterne er alt andet end seriøse, men du tor forkert.

Cowshed bruger ikke parabener, petrokemikalier, sulfater eller kunstige farver i deres produkter. Du bruger heller ikke dufte eller animalske ingredienser, udover lidt bivoks og wildflower honning, men det er det. Så skal du være gravid og ønsker lidt luksus eller er din hud følsom, så bør badeprodukter og badeolier fra Cowshed være dine go-to hver gang.

En fast favorit her på kontoret er Cowshed vidunderlige ansigtsmasker. Vi elsker Palmarosa Revitalising Face Mask. Den virker til alle hudtyper, trækker alle urenheder og reducere tegn af fine linjer - hvad erder ikke kunne lide?

De daglige dag og nat cremer er også populær blandt vores medarbejdere - ikke fedtet, overkommelige priser og hodler længe. Disse cremer er fyldt med kraftfulde æteriske olier og planteekstrakter, så din hud får alt den har brug for på én gang.

Se alt
166 kr
Vejl. 263 kr
37%
RABAT
Cowshed Jasmine Toning Eye Balm 15ml
1
Søg På Nøgleord
Prisinterval
0 kr 1.400 kr+
TILFØJ
Brand
Cowshed (8)Guinot (60)Decléor (59)Clinique (51)Uriage (50) FLERE MULIGHEDER
Hud Type
Filtrere Udfra
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Å
TILFØJ