Black Friday Starter Nu | Alt Er Nedsat | Tilbudene Gælder Kun Så Længe Lager Haves!

Clarins Hudpleje

I 1954 åbned grundlæggeren af Clarins, Jacques Courtin-Clarins, sin første skønhed spa på rue Tronchet i Paris. Her udviklede han sine egne hudplejeprodukter og hans kunder begyndte hurtigt at spørge efter produkter, de kunne bruge derhjemme. Lige fra starten insisterede Clarins på kun at bruge naturlige, plantebaserede ingredienser, noget de stadig gøre dagen i dag.

Clarins vifte af ansigtet hudpleje er omfattende, hvisdu har urenheder og ønsker mindre porer så vil Clarins pore minimere serum gøre præcis, hvad navnet siger. Anmeldelser af dette produkt beviser til hvad Clarins virkelig kan gøre for din unikke hudtype. Eller tag et kig på HydraQuench Lotion SPF15, en forfriskende, styrkende lotion og solbeskyttelse i ét.
Lad os ikke glemme det 2013 prisvindende produkt: Clarins Beauty Flash Balm, som booster din hud og fjerner tegn på træthed. Dette prdoukt er nu at finde i Anti-Ageing Beauty Bibelen.

Listen for fantastiske produkter er lang, er det bare op til dig at beslutte, hvilke dobbelt serum, ansigtscreme og / eller maske der passer til din livsstil og hud.

Se alt
150 kr
Vejl. 226 kr
34%
RABAT
Clarins Men Exfoliating Cleanser 125ml
140 kr
Vejl. 241 kr
42%
RABAT
Clarins Daily Energizer Cream-Gel 30ml
179 kr
Vejl. 216 kr
17%
RABAT
Clarins HydraQuench Gavesæt 3 Styks
279 kr
Vejl. 336 kr
17%
RABAT
Clarins Beauty Flash Balm 50ml
260 kr
Vejl. 315 kr
17%
RABAT
Clarins Men Super Moisture Gel 50ml
Søg På Nøgleord
Prisinterval
0 kr 1.300 kr+
TILFØJ
Solfaktor
Filtrere Udfra
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Å
TILFØJ