Early Bird Udsalg | Alt Er Reduceret | Først Til Mølle!

Bvlgari Hudpleje

Bvlgari er et respekteret italiensk modehus der blev etableret af Sotirios Voulgaris i 1884. Det usædvanlige navn kommer fra grundlæggerens efternavn og bruger det latinske bogstav for U.

Sotirios Voulgaris er oprindeligt fra Grækenland, hvor han var i lærer som guldsmed. Han forlod sin hjemby i 1877 og fandt hasn vej til Corfu, senere Napoli, før han endte i Rom hvor han grundlagde Bvlgari, få år efter hans ankomst.

Bvlgari åbnede deres hovedbutik i 1905 i Via dei Condotti. Butikken blev hurtigt en succes historia. De første internationale butikker blev åbnet i 1970 i New York, Paris, Geneva og Monte Carlo. Bvlgari har haft deres eget showroom i Pierre Hotel i New York i flere år, og har nu butikker og showrrooms verden over.

Bvlgari blev oprindeligt kendt for deres fantastiske smykker, men har idag udvidet til også at producere og sælge flere produkter såsom ure, dutte, tilbehør og hoteller.

Den første Bvlgari parfume blev lanceret i 1992: en unisex duft kaldet Eau Parfumée au Vert. Denne duft blev efterfulgt af utalige andre, og idag er Bvlgari kendt for deres fremragende dufte.

Se alt
1
Søg På Nøgleord
Prisinterval
0 kr 1.400 kr+
TILFØJ
Mærke
Bvlgari (4)Clinique (69)Decléor (60)Clarins (59)Elizabeth Arden (53) FLERE MULIGHEDER
Filtrere Udfra
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Å
TILFØJ