Sommer Lagersalg | Alt Er Nedsat

Bio-Oil Hudpleje

Hvis du har brug for en kropsolie, der reducerer ​​synlige ar og strækmærker, forbedrer pigment fejl i huden, genopbygger din huds naturlige olier og gør din hud mere smidig så Bio-Oil er et produkt for dig.

Bio-Oil er en særlig hudpleje formel, der indeholder alt, hvad der er godt for din hud.
Vitamin A, vitamin E, Calendula Olie, lavendel olie, rosmarin olie og kamille olie, der alle hjælper med at fugte din hud. Denne specialist hudpleje olie er designet, så du ikke vil stå tilbage med en fedtet hinde.

Det er perfekt for gravide kvinder at bruge på deres maver for at undgå eller mindske risikoen for strækmærker, fantastisk til voksende teenagere, hvis kroppe sommetider vokser hurtigere end huden kan følge med, og hvis du planlægger et stor vægttab, så sørg for at bruge Bio Oil for at hjælpe din hud tilpasse sig til en mindre ramme.

Skulle du have et ar, nyt eller gammelt, så se før og efter billeder, som du vil uden tvivl finde skal du søge på internettet, så du kan se hvor god Bio Oil er for at reducere forekomsten af ​​ar.

Hvis intet af ​​ovenstående gælder så bør Bio Oil stadig bruges på daglig basis, det er fantastisk til alle hudtyper, ung, moden eller helt nye, Bio Oil hjælper med at nære og smøre din hud så den er forberedt på de barske elementer af dagens verden, så brug den på din fødder, hænder, ben, krop og ansigt hver dag.

Se alt
126 kr
Vejl. 250 kr
50%
RABAT
Bio-Oil PurCellin Oil 200ml
1
Søg På Nøgleord
Prisinterval
0 kr 1.300 kr+
TILFØJ
Kollektion
Produkt Type
Filtrere Udfra
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Å
TILFØJ