Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Tigi Hårpleje

Per Side
Sorter
Tigi er et hårpleje mærke designede af frisører til frisører.
Det hele startede i 1982 da Toni and Guy salonerne havde brug for et nyt mærke. Gillette retsforfulgteToni & Guy da Gilette allerede havde et produkt ved navn Toni Perm. For at undgå en lang juridisk kamp besluttede Toni, en af grundlæggerne af Toni & Guy, at navngive virksomheden TG, og kom til sidst til at hedde Tigi.

I begyndelsen blev Tigi kun solgt igen saloner, men som populariteten voksede, begyndte de at sælge det igen retailers også. Tigi mærket er rettet imod unge og folk der ikke tager sige selv for seriøs og ikke bruger evigheder på pleje.

Du vil finde flere mærker inden for Tigi, såsom Tigi Bed Head - designet til at give dig der perfekte Jeg-er-lige-vågnet look, en smule mere rodet, men meget street kultur. I denne serie finder du også Tigi Dumb Blond, en serie lavere specifikt til at pleje blond hår. Blond eller ikke blond, hvis du har misbrugt dit hår ved for meget farve, så kan du finde løsningen med denne serie, de har specielt designet shampoo, beskyttelses sprays og hårmasker.

TIGI Catwalk serien er gearet til hvad du ser på mode catwalken. Om du vil have større krøller med deres Curls Rock Amplifier eller har brug for en Oatmeal & Honey shampoo til at fugte tør og ødelagt hår, eller en Fashionista Brunette maske der hjælper med at give en skøn farve og beskytter imod skader, så vil du være sikker på at finde på at finde det i Catwalk serien.

I 2012 kom Tigi op med en genial idé. Copyright Colour kalder der det, det er som at blande malling, men dette er for dit hår, og kommer både som permanent og semi permanent. Tigis kreative farve formel lader dig bestemme præcis hvilken farve du ønsker. som de siger "den beste farve er den du selv opfinder".
Vis Mere