Tangle Teezer Hårpleje

Tangle Teezer blev lanceret i 2007 af frisøren Shaun Puffrey. Børsten er verdenskendt for at kunne rede igennem selv de værste knuder i håret, uden at rive hårene ud. Den bliver produceret i England og børsten bliver solgt i 65 lande. DEr bleer solgt 17 Tangle Teezer i minuttet.

Shaun Pulfrey arbejdede som frisør i mere end 30 år, da han havde en idé til et produkt der kunne ændre hårbørstning. Efter at have arbejdet med nogle af de største frisører i verden, inklusiv Pierre Alexandre, Nicky Clarke og Vidal Sassoon, så Shaun et hul i børste markedet da han fik idéen til Tangle Teezeren. Hans forretningssans kombineret med uendelig timers research endte med at Shaun havde færdiggjort børsten.

Shaun præsenterede hans Tangle Teezer i det berømte show Dragon's Den i 2007, hvor "dragerne" valgte at gøre grin med produktet og afviste tilbudet om 15% aktier for £85.000. TV showet gav stadig den ønskede omtale, og bare et år efter bestilte Boots en stor ordre på den berømte børste.

Siden er firmaet vokset betydeligt og startede med at have en profit allerede på andet år. Sunday Times kårede firmaet til at være det 19. hurtigst voksende firma i Storbritanien i 2013. Igennem god omtale og støtte fra de kendte, blev Tangle Teezer hurtigt etableret på det internationale marked og idag sælges der omkring 50 millioner børster om året.

Firmaet pryder det store "Made In Britain" logo på alle produkterne, da alle børster er produceret på to store fabrikker i Sydengland og Shaun Oullfrey aejer stadig 100% af virksomheden.

Se alt
1
Søg På Nøgleord
Prisinterval
0 kr 1.400 kr+
TILFØJ
Produkt Type
Filtrere Udfra
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Å
TILFØJ