10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Tangle Teezer Hårpleje

Per Side
Sorter
Tangle Teezer blev lanceret i 2007 af frisøren Shaun Puffrey. Børsten er verdenskendt for at kunne rede igennem selv de værste knuder i håret, uden at rive hårene ud. Den bliver produceret i England og børsten bliver solgt i 65 lande. DEr bleer solgt 17 Tangle Teezer i minuttet.

Shaun Pulfrey arbejdede som frisør i mere end 30 år, da han havde en idé til et produkt der kunne ændre hårbørstning. Efter at have arbejdet med nogle af de største frisører i verden, inklusiv Pierre Alexandre, Nicky Clarke og Vidal Sassoon, så Shaun et hul i børste markedet da han fik idéen til Tangle Teezeren. Hans forretningssans kombineret med uendelig timers research endte med at Shaun havde færdiggjort børsten.

Shaun præsenterede hans Tangle Teezer i det berømte show Dragon's Den i 2007, hvor "dragerne" valgte at gøre grin med produktet og afviste tilbudet om 15% aktier for £85.000. TV showet gav stadig den ønskede omtale, og bare et år efter bestilte Boots en stor ordre på den berømte børste.

Siden er firmaet vokset betydeligt og startede med at have en profit allerede på andet år. Sunday Times kårede firmaet til at være det 19. hurtigst voksende firma i Storbritanien i 2013. Igennem god omtale og støtte fra de kendte, blev Tangle Teezer hurtigt etableret på det internationale marked og idag sælges der omkring 50 millioner børster om året.

Firmaet pryder det store "Made In Britain" logo på alle produkterne, da alle børster er produceret på to store fabrikker i Sydengland og Shaun Oullfrey aejer stadig 100% af virksomheden.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.