Flash Sale | Alt Er Nedsat | Slutter Om:

Revlon Hårpleje

Revlon er et multimillion-dollar selskab, deres første neglelak blev lanceret i 1932, og de er siden vokset til at have et omfattende makeup sortiment, herunder Revlon læbestifter, Revlon foundation, Revlon Mascara og Revlon lip-gloss samt en temmelig stor duft kollektion.

Revlon lavede en trend i markedsføringen; de var det første mærke der havde en kvinde iført slacks i deres Charlie parfume annonce; de har brugt meget unge modeller som en 13 år gammel Milla Jovovich iført deres Makeup og en 60-årig Audrey Hepburn gøre det samme. Revlon var det førstemærke der bruget en afrikansk amerikansk model, Naomi Sims, i deres reklamer, og da de blev lanceret i Japan, brugte de ikke lokale modeller, men valgte at bruge deres amerikanske baserede skønheder i deres kampagne - et kæmpe hit hos den lokale japanske kvinder.33

Revlon har inspireret mange kendte designere, og siges det at Christian Louboutin er en af dem. For sine første sko brugte han Revlon røde neglelak til at dekorere hælen på hans sko - den tidlige start af ikonet rødt Louboutin vi alle kender og elsker i dag.

Se alt
112 kr
Vejl. 200 kr
44%
RABAT
112 kr
Vejl. 200 kr
44%
RABAT
74 kr
Vejl. 158 kr
53%
RABAT
Revlon Uniq One Dry Shampoo 300ml
103 kr
Vejl. 200 kr
49%
RABAT
Revlon Uniq One Super10R Hair Mask 300ml
1
Søg På Nøgleord
Prisinterval
0 kr 1.300 kr+
TILFØJ
Filtrere Udfra
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Å
TILFØJ