Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Revlon Hårpleje

Per Side
Sorter
Revlon er et multimillion-dollar selskab, deres første neglelak blev lanceret i 1932, og de er siden vokset til at have et omfattende makeup sortiment, herunder Revlon læbestifter, Revlon foundation, Revlon Mascara og Revlon lip-gloss samt en temmelig stor duft kollektion.

Revlon lavede en trend i markedsføringen; de var det første mærke der havde en kvinde iført slacks i deres Charlie parfume annonce; de har brugt meget unge modeller som en 13 år gammel Milla Jovovich iført deres Makeup og en 60-årig Audrey Hepburn gøre det samme. Revlon var det førstemærke der bruget en afrikansk amerikansk model, Naomi Sims, i deres reklamer, og da de blev lanceret i Japan, brugte de ikke lokale modeller, men valgte at bruge deres amerikanske baserede skønheder i deres kampagne - et kæmpe hit hos den lokale japanske kvinder.33

Revlon har inspireret mange kendte designere, og siges det at Christian Louboutin er en af dem. For sine første sko brugte han Revlon røde neglelak til at dekorere hælen på hans sko - den tidlige start af ikonet rødt Louboutin vi alle kender og elsker i dag.
Vis Mere