10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Revlon Hårpleje

Per Side
Sorter
Revlon er et multimillion-dollar selskab, deres første neglelak blev lanceret i 1932, og de er siden vokset til at have et omfattende makeup sortiment, herunder Revlon læbestifter, Revlon foundation, Revlon Mascara og Revlon lip-gloss samt en temmelig stor duft kollektion.

Revlon lavede en trend i markedsføringen; de var det første mærke der havde en kvinde iført slacks i deres Charlie parfume annonce; de har brugt meget unge modeller som en 13 år gammel Milla Jovovich iført deres Makeup og en 60-årig Audrey Hepburn gøre det samme. Revlon var det førstemærke der bruget en afrikansk amerikansk model, Naomi Sims, i deres reklamer, og da de blev lanceret i Japan, brugte de ikke lokale modeller, men valgte at bruge deres amerikanske baserede skønheder i deres kampagne - et kæmpe hit hos den lokale japanske kvinder.33

Revlon har inspireret mange kendte designere, og siges det at Christian Louboutin er en af dem. For sine første sko brugte han Revlon røde neglelak til at dekorere hælen på hans sko - den tidlige start af ikonet rødt Louboutin vi alle kender og elsker i dag.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.