Kin Cosmetics Hårpleje

Kin Cosmetics blev grundlagt i 1932 af Gregorio Bosacoma i Costa Brava, Spanien. Han havde en workshop, hvor han farvede stof, men da kvinder hårplejes blev mere udviklet, krævede frisører i området at Bosacoma skabte nogle farvestof produkter til at ændre farven på håret. Dette er, hvordan han uforvarende endte med en succesfuld hårpleje virksomhed.

Selskabet måtte stoppe deres forretning i 1936 som følge af den spanske borgerkrig, og 4 år senere, da selskabet genstartede sin forretning døde Gregorio. Han blev efterfulgt af sin søn Leonci, hvis nye forretnings tilgang og selvlærte ekspertise forudsat flyttede Kin Cosmetics fremad og hjalp det udvikle sig til, hvad det er i dag. Over generationer, fortsatte mærket med at vokse, forbedre sit ry og begyndte at sælge produkter uden for Spanien, selv om deres centrale hovedkvarter forbliver i Costa Brava, Spanien.
Kin specialiserede ikke bare i farve produkter, de producerer også en meget populær samling af hår behandlinger, Kinactif, til forskellige hårtyper, olie behandlinger kaldet Kinessences, efterbehandling produkter under navnet Kinstyle, hverdagsprodukter kaldet Kinworks samt en række forme behandlinger - Kinliss.

Den mest populære samling er Kinessences Color, et ammoniak-løs farve sortiment til alle hårtyper og Cerakin Plus Technology, en revolutionerende nyskabelse, der kombinerer aktive principper med Multicolor Shades + for at give mere intens og langvarig farve.
Den Complexe Trico Active Force er en chok-behandling for at forhindre hårtab og øge hår restaurering med hvid te, B-vitamin kompleks og Bioproline.

De eksklusive Kinmen mænds sortiment omfatter behandlinger, der er udviklet med rød tang, blandt mange andre naturlige ingredienser, for at styrke håret og puste nyt liv i hårets fibre. Inden for dette område, tilbyder Kin Cosmetics Energy Shampoo-Gel Kinmen, en fugtgivende og revitaliserende daglig shampoo, der genopretter den naturlige glans af håret. Den indeholder også anti-stress egenskaber takket være sine unikke komponenter, såsom guarana ekstrakt, rød tang ekstrakt og andre naturlige stoffer.
Produkter som force Tonic Kinmen styrker håret og undgår hår-tab med princippet PROCAPILO, TEKA ekstrakt, rød tang og flere naturlige ekstrakter. Mat Wax Kinmen er en mat voks til at give kort hår tekstur og struktur uden brug af kunstige stoffer som silikoner og parabener.

Se alt
1
Søg På Nøgleord
Prisinterval
0 kr 1.300 kr+
TILFØJ
Hår Type
Kollektion
Filtrere Udfra
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Å
TILFØJ