Udsalg | Alt Er Nedsat | Kun I Begrænset Tid

Dove Hårpleje

Dove er et internationalt personlig pleje mærke med et kæmpe udvalg af produkter fremstillet i hele verden. Det blev lanceret i England i 1950.
I dag finder du Dove mærket i over 80 lande, hvor det er let genkendelig med sit logo der enten er en due eller blot navnet Dove.

Ifølge Dove er shampoo og balsam ikke kun til for at rense dit hår, kan det gøre så meget mere. Det er derfor Dove hårpleje ikke kun renser dit hår, men giver det progressive nærende pleje det behøver.

Intensive serien er designet til dem af jer, der elsker at style og prøve nye looks. Intensive hårpleje udvalget hjælper med at styrke dit hår, så det kan modstå beskadigelse af glattejern, papilotter og hvad du ellers måtte bruge på daglig basis.

Du har lige brugt en mindre formue på at få din perfekte farve, så det giver mening at holde det levende og frisk så længe som muligt. Colour Care serie gør netop det.

The Daily pleje serien er for hele familien, en cremet og luksuriøs serie, der efterlader dit hår duftende frisk og gør det nemt at håndtere.

Se alt
28 kr
Vejl. 29 kr
3%
RABAT
Dove Daily Moisture Balsam 200ml
1
Søg På Nøgleord
Prisinterval
0 kr 1.300 kr+
TILFØJ
Kollektion
Produkt Type
Filtrere Udfra
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Å
TILFØJ