Early Bird Udsalg | Alt Er Reduceret | Først Til Mølle!

Cowshed Hårpleje

I 1998 blev et luksus spa oprettet i en gammel kostald i London. I dag er Cowshed et stor mærke med spas i hele verden; Istanbul, Berlin, Chicago, Miami og New York alle nyder de vidunderlige behandlinger, som Cowshed har at tilbyde. Men du behøver ikke at gå langt for at få den luksus prisvindende hårplejeprodukter fra Cowshed.

Navnene er legende, men produkterne er ikke. Fri for parabener, petrokemikalier, sulfater samt kunstige farvestoffer og duftstoffer. De bruger ikke andet end bivoks og wildflower honning og ingen dyreforsøg af nogen af ​​deres produkter, hvilket gør dette det perfekte barsel gave, hvis den gravide dame har en sans for humor vel og mærke... knackered Cow, Moody Cow , Grumpy Cow eller Lazy Cow bør få et grin fra modtageren, men pas på; hun kunne sætte pris på produktet, men ikke navnet! Du er blevet advaret.

For dig er der ikke bedre produkt, Cowshed, Moody Cow er perfekt til at løfte stemningen, blandingen af ​​Rose Geranium, Linden Blossom og Virak er fantastisk imod de mørke tanker og får dig til at føle dig godt tilpas; Knackered Cow er, hvad du har brugfår, når du er brændt ud og har brug for en pick-me-up; Horney ko er sikker på at få dig til at føle sig endnu mere uimodståelig; Wild Cow vil genoplive dig; Grumpy Cow er for, når du er sur, irritabel og nede og Lazy Cow er, når alt, hvad du ønsker at gøre, er at sidde og gøre ingenting. Lazy Cow lover at klare dit sind og give dig en rolig nats søvn, stor, når du bare har brug for at sætte farten ned og genoplade.

Se alt
1
Søg På Nøgleord
Prisinterval
0 kr 1.400 kr+
TILFØJ
Kollektion
Produkt Type
Filtrere Udfra
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Å
TILFØJ