Udsalg - Alt Er Reduceret! | Først Til Mølle

Cowshed Hårpleje

I 1998 blev et luksus spa oprettet i en gammel kostald i London. I dag er Cowshed et stor mærke med spas i hele verden; Istanbul, Berlin, Chicago, Miami og New York alle nyder de vidunderlige behandlinger, som Cowshed har at tilbyde. Men du behøver ikke at gå langt for at få den luksus prisvindende hårplejeprodukter fra Cowshed.

Navnene er legende, men produkterne er ikke. Fri for parabener, petrokemikalier, sulfater samt kunstige farvestoffer og duftstoffer. De bruger ikke andet end bivoks og wildflower honning og ingen dyreforsøg af nogen af ​​deres produkter, hvilket gør dette det perfekte barsel gave, hvis den gravide dame har en sans for humor vel og mærke... knackered Cow, Moody Cow , Grumpy Cow eller Lazy Cow bør få et grin fra modtageren, men pas på; hun kunne sætte pris på produktet, men ikke navnet! Du er blevet advaret.

For dig er der ikke bedre produkt, Cowshed, Moody Cow er perfekt til at løfte stemningen, blandingen af ​​Rose Geranium, Linden Blossom og Virak er fantastisk imod de mørke tanker og får dig til at føle dig godt tilpas; Knackered Cow er, hvad du har brugfår, når du er brændt ud og har brug for en pick-me-up; Horney ko er sikker på at få dig til at føle sig endnu mere uimodståelig; Wild Cow vil genoplive dig; Grumpy Cow er for, når du er sur, irritabel og nede og Lazy Cow er, når alt, hvad du ønsker at gøre, er at sidde og gøre ingenting. Lazy Cow lover at klare dit sind og give dig en rolig nats søvn, stor, når du bare har brug for at sætte farten ned og genoplade.

Se alt
126 kr
Vejl. 189 kr
33%
RABAT
Cowshed Horny Cow High Shine Balsam 300ml
115 kr
Vejl. 168 kr
32%
RABAT
Cowshed Wild Cow Strengthening Shampoo 300ml
1
Søg På Nøgleord
Prisinterval
0 kr 1.300 kr+
TILFØJ
Produkt Type
Filtrere Udfra
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Å
TILFØJ