Weekends Udsalg - Alt Er Reduceret - Slutter Mandag!

Clynol Hårpleje

Clynol er et internationalt kendt hårpleje og styling mærke. Det blev lanceret i Tyskland i 1924 under navnet Kleinol, med deres første produkter værende hårfarvnings produkter. Dette blev hurtigt udvidet til mange andre produkter så som hårsprays, hovedbunds serums og styling produkter. i 1964 udvidede Kleinol til Storbrittanien og blev hurtigt markedets leder, i 1979 blev de en del ad Schwarzkopf gruppen og skiftede navn til Clynol.

Clynol are gearet til professionelle stylister i industrien, og de er meget opmærksomme på at få råd og vejledning fra dem der bruger produkterne på en daglig basis, og de ændre deres produkter så de passer til de nyeste trends.

Deres Colour og Care serie er perfekt til permanent hårfarvning, da den giver et UV filter der stopper falmende farve og plejer dit hår vask efter vask. Så uanset hvilken farve du går efter på farvekortet, så er en Clynol shampoo hvad du har bruge for, og glem ikke at bruge lidt af Look at Me Glitz serumen. Den hjælper også med at holde på farven, imens den beskytter dit hår imod splittede ender.

I blandt deres hårstyling produkter er vi store fans af Clynol hårsprayen, elskede af mange frisører fra den kom på markedet i 1983. eller de specielt designet hår serum. Aloe Sensitive Balance Scalp Serum er lige hvad du har brug for, for at genskabe den neutrale pH værdi i din hovedbund.

For krøller burde du prøve Clynol Curl Bounce Curl Fluid. Den er specielt designet til at give dine krøller fornyet løft og bounce. Brug den til at definere krøller på tørt hår, eller fugtigt hår før føntøring.

Se alt
24 kr
Vejl. 112 kr
79%
RABAT
Clynol Look At Me Glitz Shine Serum  50ml
24 kr
Vejl. 116 kr
79%
RABAT
Clynol Play With Me Rocky Matt Gel  75ml
1
Søg På Nøgleord
Prisinterval
0 kr 1.400 kr+
TILFØJ
Filtrere Udfra
A-D E-H I-L M-P Q-T U-Å
TILFØJ