Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Concealers

Per Side
Sorter
Concealeren er et makeup produkt, der er meget essentielt i din makeuptaske og med det formål at opnå et flot resultat til din "base" i dit ansigt. Concealer, eller 'colour corrector' som det også kaldes, har eksisteret siden 1954, hvor Max Factor første gang lancerede produktet Erase.

Navnet i sig selv forklarer, hvad produktet faktisk gør, det 'korrigerer' ved synligt at slette farven på eventuelle pletter eller forskellige pigmenter på din hud for at få farven til at fremstå mere ensartet. Da concealer er ret tung på din hud, er den ofte mere effektiv til at dække de besværlige områder end en foundation, men de bruges oftere sammen for en mere naturlig effekt.

Concealeren kommer i forskellige former såsom væsker, puddere og cremer. De fleste makeup-mærker har en concealer i deres kosmetikserier, men de bedre kendte specialister som Maybelline, Nars og NYX har et større udbud. Gode ​​kosmetikmærker vil have deres concealere fokuseret på bestemte områder, hudtyper og hudtoner og ofte med forskellige formler. Et eksempel kunne være Maybelinnes "Instant Age Rewind Eraser Concealer", som er designet til under øjnene og urenheder. Dens formel kan prale af fantastisk dækning, og den vil ikke få dit look til at virke "kaget".
Vis Mere