10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Issey Miyake Bad & Krop

Per Side
Sorter
Issey Miyake er en japansk designer født i 1938. Han er kendt for sine fantasifulde designs, hvor han bruger usædvanlige materialer og processer samt for sine dufte som L'eau d'Issey (1992) og Pleats Please (1993).
Udover sine parfumer, tilbyder Issey Miyake også andre fantastiske produkter som parfumeret shower gel, deodoranter, body cremer og overdådige gavesæt.

Parfume Klik har et brilliant udvalg af billige Issey Miyake produkter, såsom dufte og badeprodukter til fantastiske priser. Herunder kan du kan du se hvilke accesory produkter vi har på lager. Kig i vores parfume sektion for at se hele vores udvalg af parfume og herredufte..
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.