10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Elizabeth Taylor Bad & Krop

Per Side
Sorter
Det største Hollywood navn der nogensinde er kommet fra storbrittanien, Elizabeth Taylor, havde det hele; en fantastisk figur, talent, smukke violet blå øjne og et privatliv der er meget mere spændende og dramatisk end nogen film der nogensinde er blevet lavet. Hun har været i det offentlige søgelys for det meste af hende 79 år, hun var den først kendis der lancerede hendes egen duft, hun var et stil ikonm hun vadt to Oscars og har været mere end 50 film.

Hendes store kollektion har givet hende mere end hele hendes karrier som skuespiller og hendes difte Passion, White Diamonds og Violet Eyes er fortsat bestsellers i hele verdenen.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.