Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Øjenbrynsmakeup

Per Side
Sorter
Øjenbryn har været meget vigtige i kosmetikindustrien, lige siden begyndelsen af ​​1900-tallet, hvor makeup begyndte at blive tilgængelig for masserne.

Biograf har spillet en stor rolle i populariteten af ​​øjenbrynsmakeup, hvor de førende kvinders sølvskærmsbrynsstile ofte sætter tendenserne. Øjenbrynstendenser har udviklet sig gennem årtierne, startende fra 1920'erne, hvor en meget tynd og løftet form blev foretrukket.

Øjenbrynsstile har udviklet sig siden de tidlige dage. For eksempel i 80'erne var et mere naturligt look populært. Hvorimod fra 00’erne har en mere geometrisk og defineret øjenbrynsform været præferencen.

I overensstemmelse med de stadigt skiftende trends kan vi nu finde kosmetikhylder spækket med øjenbrynsmakeup lige fra blyanter og primere til skygger og voks. Alle er udviklet til at forme, tykkere, fiksere og farve dem til vores personlige makeupsmag eller til at gentage vores yndlings skønhedstrends.

Mange mærker tilbyder øjenbrynsmakeup i deres kosmetikserier, den mest produktive er Anastasia Beverly Hills. Som tilbyder et stort udvalg af produkttyper, nuancer og grusomhedsfrie, veganske formuleringer.
Vis Mere