Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres
Yves Saint Laurent Rive Gauche Eau de Toilette 100ml Spray

Yves Saint Laurent Rive Gauche Eau de Toilette 100ml Spray

Rive Gauche af Yves Saint Laurent er en træagtig blomsterduft til kvinder.

Denne tidløse og let genkendelige duft er en af ​​de mest ikoniske parfumer skabt af YSL. Åbningen er kendetegnet ved fremhævede blomsteraldehydernoter kombineret med lyse bergamot og grønne akkorder; hjertet er uventet, en smuk magnolia og jasminbuket beriget med pragtfuld og aromatisk rose. En behagelig blanding af thaitisk vetiver, moskus og egmoss foredler aromaen, og blødgør de metalliske toner.

Denne sexede og unikke parfume er opkaldt efter den bohemske side af Paris, ”Rive Gauche” eller ”Venstre bred” af floden Seine, hvor YSL-butikken ligger.

Rive Gauche, moderne og revolutionerende, er inspireret af den franske avantgarde og er en fantastisk tilføjelse til enhver parfumeelskers kollektion på grund af sin klassiske, men alsidige duft, der fortsat fortryller tusinder af kvinder.

Det kommer i den markante blå, sorte og sølvstribede flaske. Dens popularitet gav liv til en version for mænd såvel som en Intense og Lights kollektion for ham og hende.

Rive Gauche af Yves Saint Laurent blev lanceret i 1971 og omformuleret i 2005.

Kollektion: Rive Gauche
Køn: Kvinder
Mærke: Yves Saint Laurent
Parfume Familie: Blomster
Produkt Type: Eau de Toilette
Gratis pakkesporing er inkluderet i alle leveringsmuligheder. Den forventede leveringsdato på din ordre kan ses i Din Kurv og i den ordrebekræftelse du modtager via e-mail.
Land
Normal levering (Opsamlingssted) 49 kr
Danmark Ordrer over 900 kr : GRATIS
Standard levering inden for 6 hverdage
Ren feminin nostalgi
Skøn og holdbar eau de toilette. En vintage duft der holder til det moderne marked endnu. En stor favorit med aldehyder. Dufter classy og lækkert.
30.12.2020
Review for 100ml version
dejlig frisk duft
jeg har prøvet mange andre dufte men vender altid tilbage til <rive gaucheda jeg synes den dufter af sæbe. Den er blevet min signaturduft
26.11.2018
Review for 50ml version
Fantastisk duft
Jamen denne dejlige duft kender jeg fra mine unge dage og har tit tænk på at købe den men har aldrig fået det gjort før nu :-) og det har jeg IKKE fortrudt den dufter som jeg husker kan ikke forklares den skal prøves.
21.8.2018
Review for 100ml version
A classic perfume in a modern bottle.
It’s beautiful, aldehiydic, great for day and evening. Was created 40 years ago, but the scent is very modern still. Recommend trying it.
10.2.2018
Review for 50ml version
Luksus med posten
Super lækker parfume, der emmer af luksus og velvære. Yves Saint Laurent Rive Gauche Eau de Toilette 50ml Spray
2.11.2017
Review for 50ml version
Super pris og levering. Kan klart anbefales
Rigtig god pris på en lækker duft. Måtte simpelthen ha den på hylden. Kan klart anbefale at handle på parfume-klik. Tjekker jævnligt om der er nye godt tilbud
20.11.2016
Review for 50ml version
fantastisk lækker
Yves Saint Laurent Rive gauche er en rigtig lækker duft, men da det er en EDT og ikke en EDP, holder duften ikke så længe, så der skal lidt oftere et ekstra pust til.
17.10.2016
Review for 50ml version
Elsker den, er en af de bedste dufte jeg ved!
Kender duften fra barnsben af, da min faster aldrig brugte andet end den, og den passede hende perfekt, og det gør den heldigvis også på mig.
27.8.2015
Review for 50ml version
Eksklusiv Personlighed
Den lever helt op til forventningen. Har ikke brugt parfumen siden jeg var 22 år, men fik nu i en alder af 48 år lyst til en gl. kending, og den er som jeg husker den fra ungdommen :-) :-) :-)
26.12.2014
Review for 50ml version
Yves Saint Laurent
Yves Saint Laurent Rive Gauche Eau de Toilette 100ml Spray
Yves Saint Laurent Rive Gauche Eau de Toilette 100ml Spray
Read reviews (9)
Vores Pris :
863 kr  

Anbefalinger til dig