Sommerafslutnings Udsalget Er Startet!! - Alle Varer Er Nedsatte! Op Til 75% RABAT

Yardley English Rose Parfumeret Talkum 200g

KVINDER
Hurtig Levering Tilgængelig
Vejl.: 79 kr
Tilbudspris:
55 kr
DU SPARER: 24 kr
Produkt Information
BRAND YARDLEY
KOLLEKTION ENGLISH ROSE
KØN KVINDER
PRODUKT TYPE TALKUM
Produkt Beskrivelse
BESKRIVELSE LEVERING ANMELDELSER

Yardley English Rose Parfumeret Talkum 200g

English Rose by Yardley London consists of only the finest ingredients.
This distinctively feminine and beautiful scent is infused with the fragrance of English Rose petals complimented by a captivating woody, spicy base.

English Rose is adored by generations, a classic scent which has stood the test of time.

Der er i øjeblikket ingen anmeldelse på dette produkt

Normal Levering (Opsamlingssted)

Pakken sendes med Bring. Du modtager et trackingnummer og modtager en email når din pakke er klar til at blive hentet. Har du ikke modtaget en email 8 hverdage efter vi har sendt pakken skal du selv gå ind og tjekke med dit trackingnummer for at se om pakken er ankommet til dit opsamlingssted. Bliver pakken retuneret fordi du ikke har hentet den hæfter du for forsendelsen samt retur portoen hvilket er på 200,-kr. Bring beholder din pakke i 7 dage før de retunere den.
NB: Du kan IKKE betale med Klarna hvis du vælger denne metode da pakken skal leveres til din adresse.

Bemærk! Hvis den valgte Swipbox er fuld på leveringsdagen, vil din pakke blive leveret til det nærmest opsamlingssted, der har plads. Du vil modtage besked fra Bring herom.

Normal Levering

Normal levering sendes via PostNord. Er der ikke nogen hjemme når pakken forsøges leveret efterlades der en besked om forsøgt levering (dette er dog ikke altid det sker så brug dit trackingnummer inde på PostNords hjemmeside). Du skal herefter selv besøge dit lokale posthus og afhente pakke der. Står der at Posten mangler flere oplysninger betyder det at de har din pakke og du skal kontakte dem for at høre hvor din pakke er henne. Posten beholder din pakke i op til 14 dage hvorefter den returneres her til os. Hvis pakken ikke afhentes og bliver returneret hæfter du for forsendelsen på 50,- kr samt det originale forsendelses beløb.

Hurtig Levering

Hurtig levering sendes med DPD. Du modtager din pakke inden for 5 hverdage efter din pakke er sendt og der er tracking på din pakke så du ved hvor den befinder sig. Er du ikke hjemme efterlades pakken på dit lokale Posthus. Du kan se på post danmarks hjemmeside hvor dette er. Hvis pakken bliver returneret her til os fordi adressen ikke er korekt eller du ikke har hentet pakken hæfter du for forsendelsen på 100,-kr. (hvad vi reelt betaler hver gang en pakke sendes via DPD).

Ved alle leveringsformer modtager du et tracking nummer, dette bliver sendt til dig via email når vi afsender pakken her fra os af. Har du ikke modtaget din pakke efter 7 dage (fra afsendelses dagen af) skal du selv tjekke din tracking for at se hvor din pakke befinder sig, samt kontakte Bring eller Post Danmark så du kan afhente din pakke eller arrangere for genlevering.

Vi sende en mail afsted lige så snart du har bestilt og igen når vi har sendt din pakke. Modtager du ikke den første mail skal du kontakte os med det samme da der kan være fejl i din email.

Land:

Normal levering (Opsamlingssted)
Danmark
Standard levering inden for 6 hverdage
39 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
Normal levering
Danmark
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
59 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
DPD
Danmark
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
95 kr
Ordrer over 2.000,- kr: GRATIS

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Parfume-Klik.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser.

Disse kollektioner har måske også din interesse
PRIS FRA
108 kr
Yardley Lilac Amethyst
PRIS FRA
30 kr
Yardley Lily of the Valley
LILY OF THE VALLEYLily of the Valley er en smuk...
PRIS FRA
46 kr
Yardley Jade
JADEJade af Yardley er en træagtig og...
PRIS FRA
126 kr
Yardley Diamond
DIAMONDDiamond af Yardley er en orientalsk...
PRIS FRA
29 kr
Yardley English Dahlia
ENGLISH DAHLIAEnglish Dahlia by Yardley er en...
PRIS FRA
108 kr
Yardley Daisy Sapphire
PRIS FRA
108 kr
PRIS FRA
108 kr
Tilføjet Til Indkøbskurven
Luk
Tilføjer...