10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres
Yardley English Lavender Sæbe 3x 100g

Yardley English Lavender Sæbe 3x 100g

Yardley English Lavender er, blandet med et strejf af bergamot, sensuel sandeltræ og beroligende neroli, blevet en tidløs klassiker, der har appelleret til kvinder gennem tiderne med sin unikke evne til at påvirke sindet, kroppen og sanserne.

Brand: Yardley
Kollektion: English Lavender
Køn: Kvinder
Produkt Type: Sæbe
Gratis pakkesporing er inkluderet i alle leveringsmuligheder. Den forventede leveringsdato på din ordre kan ses i Din Kurv og i den ordrebekræftelse du modtager via e-mail.
Land
Normal levering (Opsamling er også tilgængeligt) 39 kr
Danmark Ordrer over 1.000 kr : GRATIS
Standard levering inden for 6 hverdage
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
DPD 95 kr
Danmark Ordrer over 2.000 kr : GRATIS
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
meget fin håndsæbe
En absolut dejlig sæbe der er drøj i brug. Sæben er let skummende, har en fin svag duft af lavendel, der spreder sig en god duft på badeværelset. En rigtig fin sæbe både til brusebadet og den almindelige håndvask.
Inge Paaske
7.9.2019
Review for 3x 100g version
Klassisk Engelsk gentleman
Tænk på de klassiske herre dufte. Trumper Eucris, Green Irish Tweed og Chanel Pour Monsieur.Alle deler en lækker lavendel note, som Yardley har samlet i denne sæbe.Personligt er jeg gladest for den til bad brug. Kombiner den med en klassisk maskulin duft og duften bliver intensiveret.
Alexander Høgsted
23.7.2019
Review for 120g version
Dejlig diskret delikat duft
Tidsløs , dufter altid dejligt .Bruges af alle aldersgrupper .unge , midaldrende samt ældre
Irene Ibsen
13.12.2018
Review for 3x 100g version
Stor, effektiv håndsæbe
Yardley English Lavender Sæbe 120 ger en stor, økonomisk håndsæbe, som måske vil danne uklædelige revner med tiden. Men det vil vise sig med tiden.
Poul Toft
7.5.2016
Review for 120g version
Yardley
Yardley English Lavender Sæbe 3x 100g
Yardley English Lavender Sæbe 3x 100g
Read reviews (4)
Vejl.: 84 kr
Tilbudspris:
56 kr
/ Spar 28 kr

Anbefalinger til dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.