Sommerafslutnings Udsalget Er Startet!! - Alle Varer Er Nedsatte! Op Til 75% RABAT

Yardley English Lavender Sæbe 3x 100g

KVINDER
Hurtig Levering Tilgængelig
Vejl.: 84 kr
Tilbudspris:
57 kr
DU SPARER: 27 kr
Produkt Information
BRAND YARDLEY
KOLLEKTION ENGLISH LAVENDER
KØN KVINDER
PRODUKT TYPE SÆBE
Produkt Beskrivelse
BESKRIVELSE LEVERING ANMELDELSER
Yardley English Lavender Sæbe 3x 100g
(3)

Yardley English Lavender Sæbe 3x 100g

Yardley English Lavender er, blandet med et strejf af bergamot, sensuel sandeltræ og beroligende neroli, blevet en tidløs klassiker, der har appelleret til kvinder gennem tiderne med sin unikke evne til at påvirke sindet, kroppen og sanserne.

Yardley English Lavender Sæbe 120gKlassisk Engelsk gentleman
Alexander Høgsted,
Anmeldelse af "120g" udgave

Tænk på de klassiske herre dufte. Trumper Eucris, Green Irish Tweed og Chanel Pour Monsieur.Alle deler en lækker lavendel note, som Yardley har samlet i denne sæbe.Personligt er jeg gladest for den til bad brug. Kombiner den med en klassisk maskulin duft og duften bliver intensiveret.

Yardley English Lavender Sæbe 3x 100gDejlig diskret delikat duft
Irene Ibsen,
Anmeldelse af "3x 100g" udgave

Tidsløs , dufter altid dejligt .Bruges af alle aldersgrupper .unge , midaldrende samt ældre

Yardley English Lavender Sæbe 120gStor, effektiv håndsæbe
Poul Toft,
Anmeldelse af "120g" udgave

Yardley English Lavender Sæbe 120 ger en stor, økonomisk håndsæbe, som måske vil danne uklædelige revner med tiden. Men det vil vise sig med tiden.

Normal Levering (Opsamlingssted)

Pakken sendes med Bring. Du modtager et trackingnummer og modtager en email når din pakke er klar til at blive hentet. Har du ikke modtaget en email 8 hverdage efter vi har sendt pakken skal du selv gå ind og tjekke med dit trackingnummer for at se om pakken er ankommet til dit opsamlingssted. Bliver pakken retuneret fordi du ikke har hentet den hæfter du for forsendelsen samt retur portoen hvilket er på 200,-kr. Bring beholder din pakke i 7 dage før de retunere den.
NB: Du kan IKKE betale med Klarna hvis du vælger denne metode da pakken skal leveres til din adresse.

Bemærk! Hvis den valgte Swipbox er fuld på leveringsdagen, vil din pakke blive leveret til det nærmest opsamlingssted, der har plads. Du vil modtage besked fra Bring herom.

Normal Levering

Normal levering sendes via PostNord. Er der ikke nogen hjemme når pakken forsøges leveret efterlades der en besked om forsøgt levering (dette er dog ikke altid det sker så brug dit trackingnummer inde på PostNords hjemmeside). Du skal herefter selv besøge dit lokale posthus og afhente pakke der. Står der at Posten mangler flere oplysninger betyder det at de har din pakke og du skal kontakte dem for at høre hvor din pakke er henne. Posten beholder din pakke i op til 14 dage hvorefter den returneres her til os. Hvis pakken ikke afhentes og bliver returneret hæfter du for forsendelsen på 50,- kr samt det originale forsendelses beløb.

Hurtig Levering

Hurtig levering sendes med DPD. Du modtager din pakke inden for 5 hverdage efter din pakke er sendt og der er tracking på din pakke så du ved hvor den befinder sig. Er du ikke hjemme efterlades pakken på dit lokale Posthus. Du kan se på post danmarks hjemmeside hvor dette er. Hvis pakken bliver returneret her til os fordi adressen ikke er korekt eller du ikke har hentet pakken hæfter du for forsendelsen på 100,-kr. (hvad vi reelt betaler hver gang en pakke sendes via DPD).

Ved alle leveringsformer modtager du et tracking nummer, dette bliver sendt til dig via email når vi afsender pakken her fra os af. Har du ikke modtaget din pakke efter 7 dage (fra afsendelses dagen af) skal du selv tjekke din tracking for at se hvor din pakke befinder sig, samt kontakte Bring eller Post Danmark så du kan afhente din pakke eller arrangere for genlevering.

Vi sende en mail afsted lige så snart du har bestilt og igen når vi har sendt din pakke. Modtager du ikke den første mail skal du kontakte os med det samme da der kan være fejl i din email.

Land:

Normal levering (Opsamlingssted)
Danmark
Standard levering inden for 6 hverdage
39 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
Normal levering
Danmark
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
59 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
DPD
Danmark
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
95 kr
Ordrer over 2.000,- kr: GRATIS

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Parfume-Klik.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser.

Disse kollektioner har måske også din interesse
PRIS FRA
30 kr
Yardley Lily of the Valley
LILY OF THE VALLEYLily of the Valley er en smuk...
PRIS FRA
126 kr
Yardley Diamond
DIAMONDDiamond af Yardley er en orientalsk...
PRIS FRA
108 kr
PRIS FRA
108 kr
Yardley Kiri
KIRIKiri by Yardley er en blomsteret...
PRIS FRA
108 kr
PRIS FRA
31 kr
Yardley English Bluebell
ENGLISH BLUEBELLEnglish Bluebell by Yardley er en...
PRIS FRA
28 kr
Yardley English Freesia
ENGLISH FREESIAEnglish Freesia by Yardley er en...
PRIS FRA
58 kr
Yardley Polaire
POLAIREPolaire af Yardley er en blomstret...
Tilføjet Til Indkøbskurven
Luk
Tilføjer...