10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Woman

Per Side
Sorter
Woman af Bruno Banani er en blomster- og frugtagtig duft til kvinder.

Woman er berusende, og al dens karakter udtrykkes ved topnoterne af frugtig-sød appelsin, intens åkande og energi-givende ivy, der blandes sammen i en harmoniseret blomsterbuket af freesia og liljekonvalen med et skænk af pulserende og saftigt fersken.
Dens gourmand base af cremet hvid musk og overbærende vanilje giver bare en sensuel twist til duften.

Denne ukonventionelle og fantasifulde duft var den første kvindeduft, der blev lanceret af lingeri-mærket, og det spiller med kontraster, der udtrykker livets fulde glæde.

Den spændende lyserøde flaske i form af en vinklet kegle er det perfekte udtryk for denne friske og frække duft.

Woman af Bruno Banani blev lanceret i 2001.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.