Early Bird Udsalg | Alt Er Reduceret | Først Til Mølle!

Betingelser & Vilkår

(1) Introduktion

Disse vilkår gælder for brugen af siden Parfume-Klik.dk; Ved brugen af vores side, acceptere du disse vilkår. Hvis du er uenig med dele af disse vilkår bør du ikke bruge vores side.

(2) Intellektuelle rettigheder

Medmindre andet er angivet, ejer vi eller vores licensgivere de intellektuelle ejendomsrettigheder på hjemmesiden og materiale på hjemmesiden. Med forbehold for licensen nedenfor, er alle vores intellektuelle rettigheder forbeholdt.

(3) Licens til brug af vores hjemmeside

Du kan se, downloade for caching brug udelukkende, og udskrive sider fra hjemmesiden med betingelse af:

a. Du har ikke tilladelse til at genopslå materiale fra Parfume-Klik.dk (dette inkludere genopslag på andre hjemmesider), eller reproducere eller gemme materiale fra denne hjemmeside på offentlige eller private elektroniske systemer.

b. Du har ikke tilladelse til at reproducere, kopiere, sælge, videresælge, besøge eller på andre måder misbruge vores hjemmeside eller materiale for kommercielt brug, uden vores skriftlige tilladelse.

c. Du har ikke tilladelse til at på nogen måde at ændre indholdet på hjemmesiden.

(4) Ansvarsbegrænsninger

Informationen på vores hjemmeside er givet gratis, og du anerkender at det vil være urimeligt at holde os ansvarlig for dette websted og informationerne på denne hjemmeside.

Vi bestræber os på at sikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er korrekt, men kan ikke garantere fuldstændig nøjagtighed. Vi kan heller ikke forpligte os til at forsikre at hjemmesiden forbliver tilgængelig eller at materialet er holdt up-to-date.

I omfanget den gældende lov tillader, frasiger vi os al repræsentation, alle garantier og vilkår (inklusiv men ikke begrænset af alle betingelser ved lov af tilfredsstillende kvalitet, egnethed til formålet og brugen af rimelig omhu og dygtighed)

Vores ansvar er begrænset til og udelukket i det omfang det er tilladt i henhold til gældende lovgivning. Vi er ikke ansvarlig for direkte, indirekte eller deraf følgende tab eller skade som følge af disse betingelser og vilkår eller i forbindelse med vores hjemmeside, som viser sig i erstatningsret, kontrakt eller på anden måde - herunder uden begrænsning, tab af fortjeneste, kontrakter, virksomhed, goodwill, data, indkomst, indtægter eller forventede besparelser.

Intet i disse betingelser og vilkår udelukker eller begrænser vores ansvar for bedrageri, død eller personlig skade forårsaget af vores uagtsomhed, eller noget andet ansvar som ikke kan udelukkes eller begrænset i henhold til gældende lov.

(5) Variation

Vi vil muligvis ændre disse vilkår fra tid til anden. Tjek venligst denne side løbende for at sikre at du kender den nyeste version.

(6) Den fulde aftale

Disse vilkår, sammen med vores persondatapolitik, udgør hele aftalen imellem dig og os, i forhold til din brug af vores hjemmeside, og erstatter tidligere aftaler i forbindelse med din brug på denne hjemmeside.

(7) Lov og jurisdiktion

Denne meddelelse vil blive underlagt og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen og eventuelle uenigheder vedrørende denne meddelelse, er underlagt den eksklusive kompetence for retten.

(8) Vores kontakt detaljer

Det formelle navn på vores firma er Perfume Click Ltd og vores hovedkontor adresse er placeret på følgende adresse: Unit 22, Guinness Road Trading Estate, Guinness Road, Manchester, M17 1SB. Vores firmas registreringsnummer er 6784155.

(9) Produktbilleder

Vi gør alt hvad vi kan for at vores produktbilleder er korrekte, men alle billeder er udelukkende til illustration. Nogle gange er emballagen ændret, siden billeder er blevet taget, eller billedet er af en anden størrelse af samme produkt. Læs venligst hele produkt beskrivelsen omhyggeligt, for at være sikker på at det er det rigtige produkt du bestiller.

Returneringer

Vi håber at du er tilfreds med din ordre, og vi vil prøve at løse alle eventuelle problemer der kan forekomme. Hvis du på nogen måde er utilfreds med dit køb, vil vi gøre alt hvad vi kan for at løse dette. Kontakt venligst vores kundeservice, så vi kan løse problemet. Hvis der er en fejl på produktet, der ikke er skabt af dig, vil du enten blive kompenseret, eller en returnering vil blive arrangeret, så du kan blive refundering eller modtage en ombytning.

Vilkår for returnering

 1. Kunder har ret til at returnere deres ordre inden for 28 dage efter købet. Hvis kunden bruger deres ret til at annullere købet efter afsendelse, skal produktet sendes tilbage uåbnet og ubrugt, for at få en fuld refundering af produktprisen.
 2. Vi beder om at alle produkter er sendt tilbage i deres originale emballage.
 3. Alle returnerede produkter skal være sendt tilbage inden for 28 dage efter købsdatoen for at en refundering eller bytning kan opnås. Alle produkter der er skadet under returnering grundet utilstrækkelig indpakning fra kundens side, vil kun modtage en delt refundering på Parfume-Klik.dk skøn.
 4. Alle returnerede produkter vil blive refunderet eller byttet, hvis de ikke har været i brug eller er beskadiget. Retur porto vil ikke ikke blive refunderet. Hvis produkterne modtaget er ukorrekte eller beskadiget, skal du kontakte os for at arrangere en returnering. Bevis i form af billeder vil være forpligtet for at støtte enhver reklamation.
 5. Hvis en ordre ikke er modtaget, skal vi vide dette inden for 28 dage fra forsendelses dagen, så vi kan starte en undersøgelse. Hvis de 28 dage er gået, vil vi ikke være i stand til at modtage og behandle en reklamation.
 6. I det sjældne tilfælle at kunden modtageret forkert produkt vil Parfume-Klik, ved returnering af dette produkt, sende det korrekte produkt hvis vi har det på lager samt refundere portoen for returnering.
 7. Ordre der er returneret af vores leveringsselskaber vil kun blive refunderet for produktet.
 8. Hvis din ordre bliver returneret fordi den ikke er afhentet i tide, vil et returnerings gebyr blive opkrævet. Dette gebyr vil blive fratrukket produkt refunderingen. For Bring ordre er der et gebyr på 200kr., for PostNord ordre er der et gebyr på 50kr samt det originale forsendelses gebyr, og for DPD ordre er der et gebyr på 110kr. Hvis beløbet på gebyret overstiger prisen på produkterne vil du ikke modtage en refundering.
 9. Hvis du har fri levering på din ordre og den bliver sendt retur, vil du blive opkrævet det originale forsendelse gebyr på 39kr.

Vilkår for gavekort

 1. Gavekort kan kun blive brugt til køb af produkter på Parfume Kliks hjemmeside (www.parfume-klik.dk)
 2. Gavekort kan ikke blive erstattes under tyveri eller tab.
 3. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter og kan ikke byttes eller returneres.
 4. Gavekort kan blive brugt til alle produkter til en lavere eller samme pris som gavekortet. Hvis prisen overstiger beløbet på gavekortet, vil en ekstra betaling være nødvendig for at færdiggøre købet. Gavekortet kan blive brugt på flere køb, hvis der er et resterende beløb på kortet.
 5. Gavekortet har en unik kode; del venligst ikke denne kode med andre, da køberen af kortet vil være ansvarlig for misbrug af koden.
 6. Gavekortet er gyldigt i 12 måneder fra køb.
 7. Gavekortets beløb kan blive oplyst ved at indtaste koden på hjemmesiden www.parfume-klik.dk ved check ud.
 8. Vi reservere retten til at ændre vilkårene når som helst.

Se venligst vores Kontakt Os side for mere information.