Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Betingelser & Vilkår

(1) Introduktion

Disse vilkår gælder for brug af siden Parfume-Klik.dk. Ved brug af vores side, accepterer du disse vilkår. Hvis du er uenig med dele af disse vilkår, bør du ikke bruge vores side.

(2) Intellektuelle rettigheder

Medmindre andet er angivet, ejer vi eller vores licensgivere de intellektuelle ejendomsrettigheder og materialet på hjemmesiden. Underlagt licensen nedenfor, er alle vores intellektuelle ejendomsrettigheder forbeholdt.

(3) Licens til brug af vores hjemmeside

Du må se, downloade udelukkende for caching brug, samt udskrive sider fra hjemmesiden, forudsat at:

a. Du ikke bruger materiale fra Parfume-Klik.dk (dette inkluderer også genopslag på andre hjemmesider), eller genanvender samt gemmer materiale fra denne hjemmeside på offentlige eller private elektroniske systemer.

b. Du ikke reproducerer, duplikerer, kopierer, sælger, videresælger, besøger, eller på anden måde udnytter vores hjemmeside eller materiale på vores hjemmeside til et kommercielt formål, uden vores udtrykkelige skriftlige samtykke.

c. Du ikke på nogen måde ændrer indholdet på hjemmesiden.

(4) Ansvarsbegrænsninger

Informationen på vores hjemmeside er givet gratis, og du anerkender at det vil være urimeligt at holde os ansvarlig for dette websted og informationerne på denne hjemmeside.

Vi bestræber os på at sikre, at alle oplysningerne på denne hjemmeside er korrekte, men vi kan desværre ikke garantere fuldstændig nøjagtighed. Vi kan heller ikke forpligte os til, at forsikre at hjemmesiden forbliver tilgængelig eller at materialet er holdt up-to-date.

I omfanget den gældende lov tillader, frasiger vi os al repræsentation, alle garantier og vilkår (inklusiv, men ikke begrænset af, alle betingelser ved lov af tilfredsstillende kvalitet, egnethed til formålet og brugen af rimelig omhu og dygtighed).

Vores ansvar er begrænset og udelukket i det maksimale omfang, der er tilladt i henhold til gældende lovgivning. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte eller deraf følgende tab eller skade, som følge af disse betingelser og vilkår eller i forbindelse med vores hjemmeside, som viser sig i erstatningsret, kontrakt eller på anden måde - herunder uden begrænsning, tab af fortjeneste, kontrakter, virksomhed, goodwill, data, indkomst, indtægter eller forventede besparelser.

Intet i disse betingelser og vilkår udelukker eller begrænser vores ansvar for bedrageri, død eller personlig skade forårsaget af vores uagtsomhed, eller noget andet ansvar som ikke kan udelukkes eller begrænset i henhold til gældende lov.

(5) Variation

Vi vil muligvis ændre disse vilkår fra tid til anden. Tjek venligst denne side løbende, for at sikre at du kender den nyeste version.

(6) Kundekonto

Det er helt gratis at oprette en kundekonto hos os, og vi opkræver aldrig noget månedligt gebyr. Det er desuden valgfrit, om du ønsker at oprette en kundekonto eller ej. Med kontoen har du mulighed for at opspare loyalitetspoint, som du kan bruge på din næste ordre. Du kan slette kontoen til hver en tid.

(7) Den fulde aftale

Disse vilkår, sammen med vores persondatapolitik, udgør hele aftalen imellem dig og os, i forhold til din brug af vores hjemmeside, og erstatter tidligere aftaler i forbindelse med din brug på denne hjemmeside.

(8) Lov og jurisdiktion

Denne meddelelse vil blive underlagt og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen og eventuelle uenigheder vedrørende denne meddelelse, er underlagt den eksklusive kompetence for retten.

(9) Vores kontaktdetaljer

Det formelle navn på vores firma er Perfume Click Europe BV, og vores hovedkontors adresse er følgende: Herengracht 449 A, 1017BR Amsterdam, Holland. Vores firmas registreringsnummer er 81680155.

(10) Produktbilleder

Vi gør alt hvad vi kan, for at vores produktbilleder er korrekte, men alle billeder er udelukkende til illustration. Nogle gange er emballagen ændret, siden billeder er blevet taget, eller billedet er af en anden størrelse af samme produkt. Læs venligst hele produkt beskrivelsen omhyggeligt, for at være sikker på, at det er det rigtige produkt du bestiller.

Returneringer

Vi håber at du er tilfreds med din ordre, og vi vil prøve at løse alle eventuelle problemer der kan forekomme. Hvis du på nogen måde er utilfreds med dit køb, vil vi gøre alt hvad vi kan for at løse dette. Kontakt venligst vores kundeservice, så vi kan løse problemet. Hvis der er en fejl på produktet, der ikke er skabt af dig, vil du enten blive kompenseret, eller en returnering vil blive arrangeret, så du kan blive refunderet eller modtage en ombytning.

Vilkår for returnering

 1. Kunder har ret til at returnere deres ordre inden for 28 dage efter købet. Hvis kunden bruger deres ret til at annullere købet efter afsendelse, skal produktet sendes tilbage uåbnet og ubrugt for at modtage fuld refundering af produktprisen.
 2. Vi beder om, at alle produkter er sendt tilbage i deres originale emballage.
 3. Alle returnerede produkter skal være sendt tilbage inden for 28 dage efter købsdatoen, for at en refundering eller bytning kan opnås. Alle produkter der bliver beskadiget under returnering grundet utilstrækkelig indpakning fra kundens side, vil kun modtage en del af refunderingen baseret på Parfume-Kliks skøn.
 4. Alle returnerede produkter vil blive refunderet eller byttet, hvis de ikke har været i brug eller er beskadiget. Returporto vil ikke ikke blive refunderet. Hvis produkterne modtaget er ukorrekte eller beskadiget, skal du kontakte os for at arrangere en returnering. Bevis i form af billeder vil være forpligtet, for at støtte enhver reklamation.
 5. Hvis en ordre ikke er modtaget, skal vi vide dette inden for 28 dage fra forsendelsesdatoen, så vi kan starte en undersøgelse. Hvis de 28 dage er gået, vil vi ikke være i stand til at modtage og behandle en reklamation.
 6. I det sjældne tilfælde at kunden modtager et forkert produkt, vil Parfume-Klik ved returnering af dette produkt sende det korrekte produkt, såfremt vi har det på lager, samt refundere portoen for returnering.
 7. For ordrer der er returneret af vores leveringsselskaber, grundet en årsag Parfume-Klik ikke er skyld i, vil kunden blive refunderet for produktet men ikke for forsendelsesomkostninger. Vi opkræver desuden et gebyr for yderligere returneringsomkostninger.
 8. Hvis din ordre bliver returneret, enten grundet den ikke blev afhentet i tide, fejl i adresse, eller andre årsager Parfume-Klik ikke er skyld i, vil et returneringsgebyr samt det originale forsendelsesgebyr blive opkrævet. Gebyrerne vil blive fratrukket produktrefunderingen. For Bring ordrer er der et returgebyr på 200kr., for PostNord ordrer er der et returgebyr på 50kr, og for DPD ordrer er der et returgebyr på 110kr. Hvis beløbet på gebyret overstiger prisen på produkterne, vil du ikke modtage en refundering.
 9. Hvis du har fri levering på din ordre, men ombestemmer dig, eller vælger at sende den retur af andre grunde, som Parfume-Klik ikke er skyld i, vil du blive opkrævet de originale forsendelsesomkostninger på 49kr.
 10. Produkter solgt som "uperfekte" kan ikke returneres, medmindre de ikke er som beskrevet.
 11. Vores returadresse er: c/o Bring Cargo BV, Griendwerkersstraat 10, 3334 KB, Zwijndrecht, Netherlands

Vilkår for gavekort

 1. Gavekort kan kun blive brugt til køb af produkter på Parfume Kliks hjemmeside (www.parfume-klik.dk).
 2. Gavekort kan ikke erstattes efter tyveri eller tab.
 3. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter, og kan ikke byttes eller returneres.
 4. Gavekort kan blive brugt til alle produkter til en lavere eller samme pris som gavekortet. Hvis prisen overstiger beløbet på gavekortet, vil en ekstra betaling være nødvendig for at færdiggøre købet. Gavekortet kan blive brugt på flere køb, hvis der er et resterende beløb på kortet.
 5. Gavekortet har en unik kode; del venligst ikke denne kode med andre, da køberen af kortet vil være ansvarlig for misbrug af koden.
 6. Gavekortet er gyldigt i 12 måneder fra køb.
 7. Gavekortets beløb kan blive oplyst ved at indtaste koden på hjemmesiden www.parfume-klik.dk ved check ud.
 8. Vi reserverer retten til at ændre vilkårene når som helst.

Se venligst vores Kontakt Os side for mere information.