Bestil Med Hurtig Levering (DPD) Inden KL 17.00 Den 18. December For Julegaver

Tigi Catwalk Oatmeal & Honey Shampoo 750ml - Uden Pumpe

Vejl.: 325 kr
Vores Pris:
86 kr
DU SPARE: 239 kr
Ingen Varer
Produkt Information
KOLLEKTION CATWALK
KØN UNISEX
MÆRKE TIGI
PRODUKT TYPE SHAMPOO
Produkt Beskrivelse
BESKRIVELSE LEVERING ANMELDELSER
Tigi Catwalk Oatmeal & Honey Shampoo 750ml - Uden Pumpe
(1)

Tigi Catwalk Oatmeal & Honey Shampoo 750ml - Uden Pumpe

Hos TIGI får de deres inspiration fra modeverdenen og deres opmærksomhed på individuelle stile er præcis hvad Catwalk handler om.

Utra tekstur, ultra hold, ultra udseende: med Catwalk kan du oprette en luksuriøs personlig stil, der er din alene.

Hår Type: Ødelagt/Slidt Hår, Tørt Hår
Tigi Catwalk Oatmeal & Honey Shampoo 750ml - Uden Pumpevelvære og pleje
Bente Petersen,
Anmeldelse af "750ml - Uden Pumpe" udgave

Shampooen er et sikkert hit hos dem som lider af tørt og farvet hår og efter permanent,den genopbygger håret med masser af fugt og balsam blødhed og dufter himmelsk godt.Meget nærendene shampoo til den der virkelig har hår problemer efter sommer,sol,varme -farvning ,permanent og knækkede hårstrå.

Normal Levering (Opsamlingssted)

Pakken sendes med Bring. Du modtager et trackingnummer og modtager en email når din pakke er klar til at blive hentet. Har du ikke modtaget en email 8 hverdage efter vi har sendt pakken skal du selv gå ind og tjekke med dit trackingnummer for at se om pakken er ankommet til dit opsamlingssted. Bliver pakken retuneret fordi du ikke har hentet den hæfter du for forsendelsen samt retur portoen hvilket er på 200,-kr. Bring beholder din pakke i 7 dage før de retunere den.
NB: Du kan IKKE betale med Klarna hvis du vælger denne metode da pakken skal leveres til din adresse.

Bemærk! Hvis den valgte Swipbox er fuld på leveringsdagen, vil din pakke blive leveret til det nærmest opsamlingssted, der har plads. Du vil modtage besked fra Bring herom.

Normal Levering

Normal levering sendes via Post Danmark. Er der ikke nogen hjemme når pakken forsøges leveret efterlades der en besked om forsøgt levering (dette er dog ikke altid det sker så brug dit trackingnummer inde på Post Danmarks hjemmeside). Du skal herefter selv besøge dit lokale posthus og afhente pakke der. Står der at Posten mangler flere oplysninger betyder det at de har din pakke og du skal kontakte dem for at høre hvor din pakke er henne. Posten beholder din pakke i op til 14 dage hvorefter den returneres her til os. Hvis pakken ikke afhentes og bliver returneret hæfter du for forsendelsen på 50,- kr.

Hurtig Levering

Hurtig levering sendes med DPD. Du modtager din pakke inden for 5 hverdage efter din pakke er sendt og der er tracking på din pakke så du ved hvor den befinder sig. Er du ikke hjemme efterlades pakken på dit lokale Posthus. Du kan se på post danmarks hjemmeside hvor dette er. Hvis pakken bliver returneret her til os fordi adressen ikke er korekt eller du ikke har hentet pakken hæfter du for forsendelsen på 100,-kr. (hvad vi reelt betaler hver gang en pakke sendes via DPD).

Ved alle leveringsformer modtager du et tracking nummer, dette bliver sendt til dig via email når vi afsender pakken her fra os af. Har du ikke modtaget din pakke efter 7 dage (fra afsendelses dagen af) skal du selv tjekke din tracking for at se hvor din pakke befinder sig, samt kontakte Bring eller Post Danmark så du kan afhente din pakke eller arrangere for genlevering.

Vi sende en mail afsted lige så snart du har bestilt og igen når vi har sendt din pakke. Modtager du ikke den første mail skal du kontakte os med det samme da der kan være fejl i din email.

Land:

Normal levering (Opsamlingssted)
Danmark
Standard levering inden for 6 hverdage
Bestil inden den 14. december kl 17.00 for levering inden juleaften
39 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
Normal levering
Danmark
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
Bestil inden den 14. december kl 17.00 for levering inden juleaften
49 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
DPD
Danmark
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
Bestil inden den 18. december kl 17.00 for levering inden juleaften
95 kr
Ordrer over 2.000,- kr: GRATIS

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Parfume-Klik.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser.

Tilføjet Til Indkøbskurven
Luk
Tilføjer...