10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres
Tigi Bed Head Colour Goddess Twin Gavesæt 750ml Shampoo + 750ml Conditioner

Tigi Bed Head Colour Goddess Twin Gavesæt 750ml Shampoo + 750ml Conditioner

Hvis du farver dit hår, har du brug for de rigtige produkter til behandling og næring af dit hår for at holde det sundt og for at forlænge farven. Det er her TIGI Bed Head Colour Goddess kommer ind!

Denne shampoo indeholder vitamin E, pro-vitamin B5, sød mandelolie, kokosnøddeolie og keratin, hvilket har vist sig at ikke kun pleje håret, men også forbedre farven og efterlade dig uden frizz.

Balsammen er tilsat sød mandelolie, som tilføjer et lag vandafvisende midler til dit hår, uden at det føles tungt. Shea butter er perfekt som en naturligt balsam og hjælper dig desuden med at fjerne frizz.

Color Goddess Treatment Maske kombinerer Keratin, Pro-vitamin B5 og olier for at holde fugt og blødgøre dit hår. Brug den en gang om ugen for ekstra TLC og for at holde dit hår levende, sundt og næret.

For at gøre tingene endnu bedre har shampoo og balsam også en sød toffee-duft!

Brand: Tigi
Hårtype: Farvet Hår
Kollektion: Bed Head Colour Goddess
Køn: Kvinder
Produkt Type: Balsam
Gratis pakkesporing er inkluderet i alle leveringsmuligheder. Den forventede leveringsdato på din ordre kan ses i Din Kurv og i den ordrebekræftelse du modtager via e-mail.
Land
Normal levering (Opsamling er også tilgængeligt) 39 kr
Danmark Ordrer over 1.000 kr : GRATIS
Standard levering inden for 6 hverdage
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
DPD 95 kr
Danmark Ordrer over 2.000 kr : GRATIS
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
Tigi
Tigi Bed Head Colour Goddess Twin Gavesæt 750ml Shampoo + 750ml Conditioner
Vejl.: 378 kr
Vores Pris:
148 kr
/ Spar 230 kr

Anbefalinger til dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.