10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres
Stella McCartney Stella Eau de Parfum 100ml Spray

Stella McCartney Stella Eau de Parfum 100ml Spray

Stella fra Stella McCartney har skabt en duft der både er retro og modernede.
Stella siger "Jeg viste et gammelt fotografi af en rose til ”næsen” som hjalp mig med duften. Jeg sagde til ham ”Forestil dig en luksuriøs blomst, tung og smuk, med dens kronblade der falde af ved den mindste berøring. Jeg ville elske at indfange denne skrøbelige skønhed, dette øjeblik af perfektion i en parfume..” Jaques Cavallier (næsen) gjorde hvad Stella bad om og har skabt denne skønne blide parfume, Stella.

I toppen finder du noter af rosenolie, pæon og et blid strejf af frisk mandarin. Hjertet består af roser mens basen har dybe noter af amber.

Stella udkom i 2003.

Kollektion: Stella
Køn: Kvinder
Mærke: Stella McCartney
Parfume Familie: Blomster
Produkt Type: Eau de Parfum
Gratis pakkesporing er inkluderet i alle leveringsmuligheder. Den forventede leveringsdato på din ordre kan ses i Din Kurv og i den ordrebekræftelse du modtager via e-mail.
Land
Normal levering (Opsamling er også tilgængeligt) 39 kr
Danmark Ordrer over 1.000 kr : GRATIS
Standard levering inden for 6 hverdage
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
DPD 95 kr
Danmark Ordrer over 2.000 kr : GRATIS
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
Fantastisk billig.
Den var ikke til mig selv, men min datter havde ønsket sig den i fødselsdagsgave. Så den faldt i god jord.
12.7.2020
Review for 100ml version
Stella parfum er min favorit
Dejlig duft til både dag og aften timerne. Unik og tidløs duft som har været min ynglings parfum siden den kom ud mange mange år siden.
24.2.2020
Review for 100ml version
Min yndlingsparfume
Varm og elegant rosenduft som ikke bliver kvalm! Den er blevet min yndlingsparfume. Og så er prisen rigtig god ift. butikspriser.
21.11.2019
Review for 100ml version
Én af mine all time favourites..
Vi går flere år tilbage, Stella og jeg. Det er ca 15 år siden jeg købte den første flaske Stella fra Stella McCartney. Det var kærlighed ved første blik!Den har en yndig pudret og en lækker blomstret duft, som jeg aldrig er stødt på i en duft. Jeg kan dog huske, at jeg var ked af, at holdbarheden ikke var noget at prale af. Den forsvinder ret hurtigt på huden. Men jeg har dog alligevel købt duften et par gange siden, da jeg stadig elsker den og dens usammenlignelighed. Jeg tror, at jeg vil kalde den min signaturduft.
17.6.2018
Review for 100ml version
Stella McCartney
Stella McCartney Stella Eau de Parfum 100ml Spray
Stella McCartney Stella Eau de Parfum 100ml Spray
Read reviews (4)
Vejl. : 819 kr
Vores Pris :
364 kr
/ Spar 455 kr

Anbefalinger til dig

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.