10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Sorbetto Rosso

Per Side
Sorter
Sorbetto Rosso fra Escada er en frugtagtig og frisk duft til kvinder.

Denne vanedannende sommer limited edition fremkalder Amalfikystens ægte ånd. Den har en unik blanding af noter, der straks skaber fornemmelsen af Amalfi's terrasser. Du vil være i stand til at dufte den delikate lugt af citrusblomster, mens den varme sol kærtegner din hud, ledsaget af en blød havbrise.

Sorbetto Rosso åbner op med topnoter af saftig pære, calone og zesty mandarin. Den søde og forfriskende vandmelon i hjertet er perfekt blandet med vand toner, en knivspids havsalt, lækkert æble og fristende jordbær. Disse smelter sammen med blomsternoter af rose- og tiareblomst. Den varme gourmandbase er lavet af overbærende musk, chokolade-pralin og rav.

Den smukke flaske er pyntet med et tryk af den blå middelhavshimmel, lyserøde blomster og en lille skive vandmelon placeret lige i midten.

Sorbetto Rosso blev lanceret af Escada i 2018
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.