Seche Vite Dry Fast Top Coat 14ml

KVINDER
Vejl.: 115 kr
Vores Pris:
64 kr
DU SPARER: 51 kr
Produkt Information
BRAND SECHE
KOLLEKTION SECHE VITE
KØN KVINDER
PRODUKT TYPE NEGLEPLEJE
Produkt Beskrivelse
BESKRIVELSE LEVERING ANMELDELSER
Seche Vite Dry Fast Top Coat 14ml
(4)

Seche Vite Dry Fast Top Coat 14ml

Seche Vite Dry Fast Top Coat 14mlFantastisk overlak
Birgitte Bødker,
Anmeldelse af "14ml" udgave

Det er bare at smøre et tykt lagt på det halvtørre neglelak og vente 5 min så er man ready to go. Flot glans.

Seche Vite Dry Fast Top Coat 14mlFantastisk produkt
Anonym,
Anmeldelse af "14ml" udgave

Bedste top coat, jeg har prøvet. Tørrer inden for 1 minut, selv med underlak og to lag neglelak under, og holder i dagevis.

Seche Vite Dry Fast Top Coat 14mlDen bedste overlak jeg har prøvet.
Tine,
Anmeldelse af "14ml" udgave

Den bedste overlak jeg har prøvet. Let at lægge på og tørrer super hurtigt, så man hurtigt kan komme videre.

Seche Vite Dry Fast Top Coat 14mlHelt klart den bedste toplak.
Kirsten Christoffersen,
Anmeldelse af "14ml" udgave

Helt klart den bedste toplak jeg har prøvet.Bruger den sammen med Nail Art Water Transfer stickers. Den opløser ikke farverne, som mange andre toplak gør. Bruger den til glitter, sten og andet negle pynt, behøver ikke lim, den klare det hele.Jeg har ikke behov for at prøve andre toplakker, jeg har fundet den jeg foretrækker.

Normal Levering (Opsamlingssted)

Pakken sendes med Bring. Du modtager et trackingnummer og modtager en email når din pakke er klar til at blive hentet. Har du ikke modtaget en email 8 hverdage efter vi har sendt pakken skal du selv gå ind og tjekke med dit trackingnummer for at se om pakken er ankommet til dit opsamlingssted. Bliver pakken retuneret fordi du ikke har hentet den hæfter du for forsendelsen samt retur portoen hvilket er på 200,-kr. Bring beholder din pakke i 7 dage før de retunere den.
NB: Du kan IKKE betale med Klarna hvis du vælger denne metode da pakken skal leveres til din adresse.

Bemærk! Hvis den valgte Swipbox er fuld på leveringsdagen, vil din pakke blive leveret til det nærmest opsamlingssted, der har plads. Du vil modtage besked fra Bring herom.

Normal Levering

Normal levering sendes via PostNord. Er der ikke nogen hjemme når pakken forsøges leveret efterlades der en besked om forsøgt levering (dette er dog ikke altid det sker så brug dit trackingnummer inde på PostNords hjemmeside). Du skal herefter selv besøge dit lokale posthus og afhente pakke der. Står der at Posten mangler flere oplysninger betyder det at de har din pakke og du skal kontakte dem for at høre hvor din pakke er henne. Posten beholder din pakke i op til 14 dage hvorefter den returneres her til os. Hvis pakken ikke afhentes og bliver returneret hæfter du for forsendelsen på 50,- kr samt det originale forsendelses beløb.

Hurtig Levering

Hurtig levering sendes med DPD. Du modtager din pakke inden for 5 hverdage efter din pakke er sendt og der er tracking på din pakke så du ved hvor den befinder sig. Er du ikke hjemme efterlades pakken på dit lokale Posthus. Du kan se på post danmarks hjemmeside hvor dette er. Hvis pakken bliver returneret her til os fordi adressen ikke er korekt eller du ikke har hentet pakken hæfter du for forsendelsen på 100,-kr. (hvad vi reelt betaler hver gang en pakke sendes via DPD).

Ved alle leveringsformer modtager du et tracking nummer, dette bliver sendt til dig via email når vi afsender pakken her fra os af. Har du ikke modtaget din pakke efter 7 dage (fra afsendelses dagen af) skal du selv tjekke din tracking for at se hvor din pakke befinder sig, samt kontakte Bring eller Post Danmark så du kan afhente din pakke eller arrangere for genlevering.

Vi sende en mail afsted lige så snart du har bestilt og igen når vi har sendt din pakke. Modtager du ikke den første mail skal du kontakte os med det samme da der kan være fejl i din email.

Land:

Normal levering (Opsamlingssted)
Danmark
Standard levering inden for 6 hverdage
39 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
Normal levering
Danmark
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
59 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
DPD
Danmark
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
95 kr
Ordrer over 2.000,- kr: GRATIS

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Parfume-Klik.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser.

SPAR
51 kr
Seche Vite Dry Fast Top Coat 14ml
Sortiment
Tilføjet Til Indkøbskurven
Luk
Tilføjer...