Ralph Lauren Safari Eau de Parfum 75ml Spray

KVINDER
Hurtig Levering Tilgængelig
Vejl.: 546 kr
Vores Pris:
343 kr
DU SPARER: 203 kr
Produkt Information
BRAND RALPH LAUREN
KOLLEKTION SAFARI
KØN KVINDER
PRODUKT TYPE EAU DE PARFUM
Produkt Beskrivelse
BESKRIVELSE LEVERING ANMELDELSER
Ralph Lauren Safari Eau de Parfum 75ml Spray
(3)

Ralph Lauren Safari Eau de Parfum 75ml Spray

Safari, fra Ralph Laurent, er en eksotisk blanding af blomster og citrus noter, der er mildnet med noterne fra jasmin og Fleur d'Oranger. Ren tilfredsstillelse… En perfekt blanding af grønne blomster noter og krydret appelsiner gør denne parfume til en unik og spændende duft.
De fleste kvinder vil syntes at Safari er mild nok til hverdagsbrug, men stadig stærk nok til en festlig aften.
Safari blev introduceret i 1990, og er allerede en klassiker.

Parfume Familie: Blomster, Frisk
Parfume Undergruppe: Grøn
Ralph Lauren Safari Eau de Parfum 75ml SprayHvem vil ikke gerne på safari ?
Marleen Lehmann,
Anmeldelse af "75ml" udgave

Havde købt duften Safari fra Ralph Lauren for 25 år siden og aldrig glemt den varme spændende og lidt eksotiske duft. Min datter arbejder i parfume- branchen, og vi har forgæves forsøgt at finde duften i diverse forretninger. Pludselig var jeg så heldig at støde på den hos Parfume klik, hvor jeg tidligere har købt dufte, som jeg troede var udgået. Hurtigt og effektiv ekspedition og rimelige priser

Ralph Lauren Safari Eau de Parfum 75ml SprayDen bedste duft
M Allentoft,
Anmeldelse af "75ml" udgave

Denne eau de parfum er totalt udsolgt i hele verden. Det er den ypperste duft og klæder mig rigtig godt, jeg er meget glad for denne safari eau de parfum

Ralph Lauren Safari Eau de Parfum 75ml SprayMin signaturduft
PERNILLE STAHLHUT,
Anmeldelse af "75ml" udgave

Produktet er udgået fra RL, så stor var min glæde, da jeg så den på Perfume Click. Var lidt spændt på om jeg så fik en kopiduft, eller en gammel harsk sag. Men niks, den dufter lige så vidunderligt som den plejer. Tager mig tilbage til mange goder minder! Duften er krydret og pudret og udvikler sig bare i løbet af dagen. Men sifg det ikke til nogen, jeg vil have den for mig selv ?

Normal Levering (Opsamlingssted)

Pakken sendes med Bring. Du modtager et trackingnummer og modtager en email når din pakke er klar til at blive hentet. Har du ikke modtaget en email 8 hverdage efter vi har sendt pakken skal du selv gå ind og tjekke med dit trackingnummer for at se om pakken er ankommet til dit opsamlingssted. Bliver pakken retuneret fordi du ikke har hentet den hæfter du for forsendelsen samt retur portoen hvilket er på 200,-kr. Bring beholder din pakke i 7 dage før de retunere den.
NB: Du kan IKKE betale med Klarna hvis du vælger denne metode da pakken skal leveres til din adresse.

Bemærk! Hvis den valgte Swipbox er fuld på leveringsdagen, vil din pakke blive leveret til det nærmest opsamlingssted, der har plads. Du vil modtage besked fra Bring herom.

Normal Levering

Normal levering sendes via PostNord. Er der ikke nogen hjemme når pakken forsøges leveret efterlades der en besked om forsøgt levering (dette er dog ikke altid det sker så brug dit trackingnummer inde på PostNords hjemmeside). Du skal herefter selv besøge dit lokale posthus og afhente pakke der. Står der at Posten mangler flere oplysninger betyder det at de har din pakke og du skal kontakte dem for at høre hvor din pakke er henne. Posten beholder din pakke i op til 14 dage hvorefter den returneres her til os. Hvis pakken ikke afhentes og bliver returneret hæfter du for forsendelsen på 50,- kr samt det originale forsendelses beløb.

Hurtig Levering

Hurtig levering sendes med DPD. Du modtager din pakke inden for 5 hverdage efter din pakke er sendt og der er tracking på din pakke så du ved hvor den befinder sig. Er du ikke hjemme efterlades pakken på dit lokale Posthus. Du kan se på post danmarks hjemmeside hvor dette er. Hvis pakken bliver returneret her til os fordi adressen ikke er korekt eller du ikke har hentet pakken hæfter du for forsendelsen på 100,-kr. (hvad vi reelt betaler hver gang en pakke sendes via DPD).

Ved alle leveringsformer modtager du et tracking nummer, dette bliver sendt til dig via email når vi afsender pakken her fra os af. Har du ikke modtaget din pakke efter 7 dage (fra afsendelses dagen af) skal du selv tjekke din tracking for at se hvor din pakke befinder sig, samt kontakte Bring eller Post Danmark så du kan afhente din pakke eller arrangere for genlevering.

Vi sende en mail afsted lige så snart du har bestilt og igen når vi har sendt din pakke. Modtager du ikke den første mail skal du kontakte os med det samme da der kan være fejl i din email.

Land:

Normal levering (Opsamlingssted)
Danmark
Standard levering inden for 6 hverdage
39 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
Normal levering
Danmark
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
59 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
DPD
Danmark
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
95 kr
Ordrer over 2.000,- kr: GRATIS

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Parfume-Klik.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser.

Disse kollektioner har måske også din interesse
PRIS FRA
204 kr
Ralph Lauren Ralph
RALPHRalph er en frisk, frugtig og sød...
PRIS FRA
168 kr
Salvador Dali Lovely Kiss
PRIS FRA
319 kr
DAISY EAU SO FRESH BLUSHDaisy Eau So Fresh Blush by Marc...
PRIS FRA
128 kr
PRIS FRA
207 kr
Kenzo L'Eau Par Kenzo
L'EAU PAR KENZODen naturlige og friske duft af...
PRIS FRA
214 kr
Clean Sunkissed Skin
SUNKISSED SKINSunkissed Skin by Clean er en frisk...
PRIS FRA
108 kr
Lancome Tresor
TRESORTrésor starter med noter fra roser...
PRIS FRA
233 kr
Paco Rabanne Ultraviolet
ULTRAVIOLETKrydret top noter af brombær,...
PRIS FRA
307 kr
Prada Prada Candy Florale
PRADA CANDY FLORALEPrada Candy Florale af Prada er en...
PRIS FRA
95 kr
Diane von Furstenberg Sunny Diane
SUNNY DIANESunny Diane af Diane von...
PRIS FRA
246 kr
Kenzo Flower In The Air
FLOWER IN THE AIRFlower In The Air af Kenzo. Dette...
PRIS FRA
267 kr
Dolce & Gabbana Light Blue
LIGHT BLUEGenopdag det sensuelle Middelhav...
Tilføjet Til Indkøbskurven
Luk
Tilføjer...