Sommer Lagersalg | Alt Er Nedsat

Pierre Cardin Pierre Cardin Pour Homme Deodorant Spray 200ml

MÆND
Vejl.: 158 kr
Tilbudspris:
51 kr
DU SPARE: 107 kr
Ingen Varer
Produkt Information
KOLLEKTION PIERRE CARDIN POUR HOMME
KØN MÆND
MÆRKE PIERRE CARDIN
PRODUKT TYPE DEODORANT SPRAY
Produkt Beskrivelse
BESKRIVELSE LEVERING ANMELDELSER
Pierre Cardin Pierre Cardin Pour Homme Deodorant Spray 200ml
(1)

Pierre Cardin Pierre Cardin Pour Homme Deodorant Spray 200ml

Pierre Cardin pour Homme af Pierre Cardin er en træagtig og aromatisk herreduft.
Topnoterne indeholder ananas, melon og bergamot; hjertet tilføjer noter af muskatnød, appelsinblomst, enebær, kanel, lavendel og jasmin; mens basen er en blanding af sandeltræ, tonka bønne, rav, moskus, vanilje, ibenholt træ, cedertræ og brasiliansk rosentræ.

Pierre Cardin pour Homme blev lanceret i 2007

Pierre Cardin Pierre Cardin Pour Homme Deodorant Spray 200mlKøbt som gave til mine sønner
Lene Pedersen,
Anmeldelse af "200ml" udgave

Begge mine sønner er meget begejstrede: skøn duft - virker længeGodt produkt til en meget fornuftig pris

Normal Levering (Opsamlingssted)

Pakken sendes med Bring. Du modtager et trackingnummer og modtager en email når din pakke er klar til at blive hentet. Har du ikke modtaget en email 8 hverdage efter vi har sendt pakken skal du selv gå ind og tjekke med dit trackingnummer for at se om pakken er ankommet til dit opsamlingssted. Bliver pakken retuneret fordi du ikke har hentet den hæfter du for forsendelsen samt retur portoen hvilket er på 200,-kr. Bring beholder din pakke i 7 dage før de retunere den.
NB: Du kan IKKE betale med Klarna hvis du vælger denne metode da pakken skal leveres til din adresse.

Bemærk! Hvis den valgte Swipbox er fuld på leveringsdagen, vil din pakke blive leveret til det nærmest opsamlingssted, der har plads. Du vil modtage besked fra Bring herom.

Normal Levering

Normal levering sendes via Post Danmark. Er der ikke nogen hjemme når pakken forsøges leveret efterlades der en besked om forsøgt levering (dette er dog ikke altid det sker så brug dit trackingnummer inde på Post Danmarks hjemmeside). Du skal herefter selv besøge dit lokale posthus og afhente pakke der. Står der at Posten mangler flere oplysninger betyder det at de har din pakke og du skal kontakte dem for at høre hvor din pakke er henne. Posten beholder din pakke i op til 14 dage hvorefter den returneres her til os. Hvis pakken ikke afhentes og bliver returneret hæfter du for forsendelsen på 50,- kr.

Hurtig Levering

Hurtig levering sendes med DPD. Du modtager din pakke inden for 5 hverdage efter din pakke er sendt og der er tracking på din pakke så du ved hvor den befinder sig. Er du ikke hjemme efterlades pakken på dit lokale Posthus. Du kan se på post danmarks hjemmeside hvor dette er. Hvis pakken bliver returneret her til os fordi adressen ikke er korekt eller du ikke har hentet pakken hæfter du for forsendelsen på 100,-kr. (hvad vi reelt betaler hver gang en pakke sendes via DPD).

Ved alle leveringsformer modtager du et tracking nummer, dette bliver sendt til dig via email når vi afsender pakken her fra os af. Har du ikke modtaget din pakke efter 7 dage (fra afsendelses dagen af) skal du selv tjekke din tracking for at se hvor din pakke befinder sig, samt kontakte Bring eller Post Danmark så du kan afhente din pakke eller arrangere for genlevering.

Vi sende en mail afsted lige så snart du har bestilt og igen når vi har sendt din pakke. Modtager du ikke den første mail skal du kontakte os med det samme da der kan være fejl i din email.

Land:

Normal levering (Opsamlingssted)
Danmark
Standard levering inden for 6 hverdage
39 kr
Ordrer over 1.000,- kr: GRATIS
Normal levering
Danmark
Standard levering inden for 7 hverdage, en underskrift er nødvendig og du kan ikke få leveret til en pakkebox eller en døgnpost.
49 kr
DPD
Danmark
Levering indenfor 5 hverdage, der gives et Pakke-nummer og en underskrift er nødvendig.
95 kr
Ordrer over 2.000,- kr: GRATIS

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Parfume-Klik.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser.

Disse kollektioner har måske også din interesse
PRIS FRA
262 kr
Pierre Cardin Emotion
EMOTIONEmotion by Pierre Cardin er en...
PRIS FRA
88 kr
Pierre Cardin Style
STYLEStyle by Pierre Cardin er en...
PRIS FRA
126 kr
Pierre Cardin Vertige Pour Homme
VERTIGE POUR HOMMEVertige Pour Homme er en moderne,...
Tilføjet Til Indkøbskurven
Luk
Tilføjer...