10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Yves Saint Laurent Parfume & Dufte til Hende

Yves Saint Laurent blev grundlagt af Yves Saint Laurent og hans partner, Pierre Berge i 1962 og blev hurtigt pioner indenfor modebranchen, de banede vejen for mange ikoniske looks såsom beatniklooket, safarijakker til mænd og kvinder, stramme bukser og lår-høje støvler, herunder også kreationen af den indiskutabelt mest berømte klassiske smoking til kvinder i 1966 – Le smoking suit.
YSL blev hurtigt det førende haute couture brand, med en lang liste af berømtheder der kæmpede for at bære hans design. YSL opnåede en fænomenal succes og hvad ingen andre har opnået før; et brand der til stadighed er under udvikling og udvidelse.
Den første duft kom frem i 1964, "Y" for kvinder og blev fulgt af mange flere, i 1971 introducerede YSL deres første herreduft "Pour Homme"
YSL’s parfume og aftershave kreationer har samme dynamiske succes som deres modstykke i Haute Couture verdenen, de har desuden en markant plads i duftens historie.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.