Optjen Point På Alle Ordrer
Alle Større Kort Accepteres

Yves Saint Laurent Parfume & Dufte til Hende

En af de mest ikoniske og indflydelsesrige kvinde designere nogensinde er Yves Saint Laurent (født Yves Henri Donat Mathieu-Saint-Laurent). Han blev født i 1936 i det tidligere franske Algeriet og flyttede til Paris i en alder af 17 år for at forfølge en drøm der endte med at blive en af de mest succesfulde karrierer nogensinde indenfor mode og parfumer. Efter en kort periode i hæren startede Laurent hans egen modevirksomhed i 1960'erne, og der findes nu over 70 butikker, der spænder på tværs af 27 forskellige lande - mest fremtrædende er laurent i Europa hvor hans butikker kan findes i 17 forskellige lande.

Yves Saint Laurent har altid været et skridt foran de andre designere, med hans hans dristige og modige design koncepter, den mest ikoniske er nok hvordan han ændrede damemode ved at indføre flere linjer af unisex designs - bukserdragter, safari jakker og tuxedos til damer er blot nogle af de få eksempler på hvorfor Yves Saint Laurent er verdenskendt, men det er nu nok mest hans ikoniske'Le Smoking' jakke han vil blive husket for.

Yves Saint laurent indførte i 1978 en meget vellykket kosmetik linje og i 80’erne og 90’erne fulgte der en række succesfule dufte efter. Den første duft, Y til kvinder, blev lanceret i 1964 og er stadig en af de bedst sælgende parfumer fra dette mærke til dags dato. Andre populære dufte omfatter Rive Gauche (1970), Opium (1977) og Paris (1983), som stadig er set som moderne klassiske dufte. Der bliver stadig lanceret nye dufte og mange er skabt for at tiltrække den yngre og mere moderne fanbase af Yves Saint laurent, disse dufte er blandt andet Baby Doll (2000), Elle (2007) og La Nuit de l'Homme (2009).

YSL mærket er ofte at finde blandt de rigeste kvindelige berømtheder i Hollywood - Renee Zellweger (Bridget Jones Diary)og skuespillerinden Chloe Sevigny er ofte blevet spottet iført Yves Saint Laurents designs med det ikoniske logo, som først blev designet i 1963. Logoet er det samme i dag som det var i starten hvilket gør det let genkendeligt. Ud over tøj designs og parfumer kan du også finde mærket YSL indenfor de fleste tilbehør linjer, herunder tasker, tørklæder, sko, bælter, smykker og lædervarer, du kan enten handle i en af deres mange butikker eller online.
Vis Mere