10 kr. i Rabat Pr. Ekstra Produkt Du Køber
Optjen Point På Alle Ordrer
100% Ægte Produkter
Alle Større Kort Accepteres

Yardley Parfume & Dufte til Hende

Yardley London har eksisteret i over 200 år og producere en vifte af indbegrebet britisk parfume, toiletartikler og kosmetik. Navnet stammer fra William Yardley, der købte virksomheden fra sønner af grundlægger, Samuel Cleaver, da de gik konkurs. I midten af ​​det 19. århundrede solgte virksomheden en række forskellige produkter, herunder parfume, toiletartikler, hår pomader, sæber og pulvere. En af deres første sæber, Old Brown Windsor, blev udstillet på "The Great Exhibition" i 1851 i "The Crystal Palace". Virksomhedens succes drev dem til at åbne en high-street (gade) butik på Bond Street i London i 1910.

Efter flere ændringer i deres image og logo, blev Yardley hurtigt et meget populært mærke som transporterede troværdighed og ekspertise. I 1967 valgte Yardley den britiske model Twiggy til at markedsføre deres produkter. Succes var utrolig, og de blev hurtigt et symbol for 60'ernes britiske unges stil og kultur.

Yardley's mest populære duft er lavendel, som dyrkes specielt til dem i det sydlige England. De fleste af deres dufte har en lavendel base, men de bruger også andre blomster dufte, ligesom pæon og lilje. Yardley's lavendel duft blev introduceret i England i 1873 og nåede Amerika syv år senere.

I dag omfatter Yardley's kvindelige dufte både sine prominente dufte (Polaire, Daisy, Jade og Diamond) og klassiske dufte (Lavender, English Rose, Lily of the Valley, April Violets). English Lavender er blevet en tidløs klassiker med sin unikke duft af bergamot og sandeltræ blandet med den søde og afslappende efterretning af lavendel. Diamond indeholder blomsteragtige noter af liljekonval og rose, sødet med noter af pære og honning.
Vis Mere
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Salgsvarsler
Skønhedstips
Rabatkoder
Mængde Rabat

Hver gang du handler hos Parfume-Klik får du en rabat på 10 kr for hvert ekstra product du tilføjer til din bestilling efter den første.

Du får altid rabatten, også selvom det er to forskellige produkter du vælger, og der er ingen øvre grænse for hvor meget rabat du kan opnå på en gang. Det betyder at du kan spare mange penge på en større bestilling.

For eksempel vil en bestilling på 10 produkter give dig en rabat på 90 kr, og denne rabat kan altid kombineres med andre tilbud og/eller rabatter som er gyldne på givne tidspunkt. Bemærk at du skal bestille produkterne samtidig for at være berettiget til rabatten.