Lagerudsalg | Begrænset Udvalg | Klik For At Shoppe

Yardley Parfume & Dufte til Hende

Yardley London har eksisteret i over 200 år og producere en vifte af indbegrebet britisk parfume, toiletartikler og kosmetik. Navnet stammer fra William Yardley, der købte virksomheden fra sønner af grundlægger, Samuel Cleaver, da de gik konkurs. I midten af ​​det 19. århundrede solgte virksomheden en række forskellige produkter, herunder parfume, toiletartikler, hår pomader, sæber og pulvere. En af deres første sæber, Old Brown Windsor, blev udstillet på "The Great Exhibition" i 1851 i "The Crystal Palace". Virksomhedens succes drev dem til at åbne en high-street (gade) butik på Bond Street i London i 1910.

Efter flere ændringer i deres image og logo, blev Yardley hurtigt et meget populært mærke som transporterede troværdighed og ekspertise. I 1967 valgte Yardley den britiske model Twiggy til at markedsføre deres produkter. Succes var utrolig, og de blev hurtigt et symbol for 60'ernes britiske unges stil og kultur.

Yardley's mest populære duft er lavendel, som dyrkes specielt til dem i det sydlige England. De fleste af deres dufte har en lavendel base, men de bruger også andre blomster dufte, ligesom pæon og lilje. Yardley's lavendel duft blev introduceret i England i 1873 og nåede Amerika syv år senere.

I dag omfatter Yardley's kvindelige dufte både sine prominente dufte (Polaire, Daisy, Jade og Diamond) og klassiske dufte (Lavender, English Rose, Lily of the Valley, April Violets). English Lavender er blevet en tidløs klassiker med sin unikke duft af bergamot og sandeltræ blandet med den søde og afslappende efterretning af lavendel. Diamond indeholder blomsteragtige noter af liljekonval og rose, sødet med noter af pære og honning.

Se alt
SE ANMELDELSER
Yardley Lily of the Valley Body Spray 75ml
(59)
Yardley English Lavender Brilliantine 80gstill the same!
Bjarne Christensen,
Anmeldelse af "Yardley English Lavender Brilliantine 80g" udgave

Det er over 50 år siden jeg købte den første Yardley brilliantine i en Yardley butik i London, i afdelingen for mænd, som alternativ til Brylkreem.Væsentlig mindre fedtene, og nemt at sætte håret med!Stadig den samme traditionelle emballage og gode produkt.Som nu kan købes på en dansk hjemmeside

Yardley April Violets Sæbe 3x 100gdejlig håndsæbe
Inge Paaske,
Anmeldelse af "Yardley April Violets Sæbe 3x 100g" udgave

En fast drøj håndsæbe, blød og ganske let skummende med en fin afbalanceret duft der også giver en fin og naturlig aroma på badeværelset.

Yardley English Lavender Sæbe 3x 100gmeget fin håndsæbe
Inge Paaske,
Anmeldelse af "Yardley English Lavender Sæbe 3x 100g" udgave

En absolut dejlig sæbe der er drøj i brug. Sæben er let skummende, har en fin svag duft af lavendel, der spreder sig en god duft på badeværelset. En rigtig fin sæbe både til brusebadet og den almindelige håndvask.

Yardley Oatmeal & Almond Sæbe 120gDesværre en ret flad duft
Alexander Høgsted,
Anmeldelse af "Yardley Oatmeal & Almond Sæbe 120g" udgave

Ulig de andre Yardley sæber, fremstår denne ret flad for mig.Duften er der, men der eri kke det vanlige spil i duften som jeg får af de andre Yardley sæber. Ikke dårligt, og milevidt bedre end hvad du finder i Matas.

Yardley Lemon Verbena Sæbe 120gFrisk citrus sæbe
Alexander Høgsted,
Anmeldelse af "Yardley Lemon Verbena Sæbe 120g" udgave

Ligesom med English Lavender, bruger jeg også denne sæbe i badet.Frisk citrus verbena. Sød duft men klassisk. Jeg bruger den som base for Acqua Di Gio og andre lign citrus akvatiske dufte. Der får jeg længere holdbarhed og de bliver endnu friskere.

Yardley English Lavender Sæbe 120gKlassisk Engelsk gentleman
Alexander Høgsted,
Anmeldelse af "Yardley English Lavender Sæbe 120g" udgave

Tænk på de klassiske herre dufte. Trumper Eucris, Green Irish Tweed og Chanel Pour Monsieur.Alle deler en lækker lavendel note, som Yardley har samlet i denne sæbe.Personligt er jeg gladest for den til bad brug. Kombiner den med en klassisk maskulin duft og duften bliver intensiveret.

Yardley English Lavender Gavesæt 200g Parfumeret Talkum + 100g Parfumeret Sæbeforfriskende og velduftende lavendelsæbe
Else-Marie Højen,
Anmeldelse af "Yardley English Lavender Gavesæt 200g Parfumeret Talkum + 100g Parfumeret Sæbe" udgave

jeg er meget tilfreds med både sæben og talkummet, som virker virker forfriskende og har en dejlig duft af lavendel ?

Yardley Polaire Body Lotion 200mlEn dejlig Body Lotion.
Susanne Nørgaard Andersen,
Anmeldelse af "Yardley Polaire Body Lotion 200ml" udgave

Jeg vil karakterisere denne body lotion som en hverdags creme. Den dufter dejligt men ikke for meget. Den er skøn at smøre på og den efterlader huden dejlig blød og svagt velduftende. Den er ikke gennemtrængende men diskret og skøn.

Yardley April Violets Eau de Toilette 125ml SprayEn let pudret violduft
Parfumeelskeren,
Anmeldelse af "Yardley April Violets Eau de Toilette 125ml Spray" udgave

Yardley giver her violen selskab af en smule pelargonie, jasmin og liljekonval. Duften rundes af en blød musk. Duften er ret svag og diskret og holder desværre ikke særligt længe.

Yardley English Lavender Eau de Toilette 125ml SprayLidt pudret lavendelduft
Parfumeelskeren,
Anmeldelse af "Yardley English Lavender Eau de Toilette 125ml Spray" udgave

Havde håbet, at dette var en meget ren og klar lavendelduft. Den er imidlertid lidt pudret og ganske svag. Måske ok som en bodyspray sammen med en anden lavendelfarfume. Prisen er der ikke noget i vejen med.,

Yardley English Rose Eau de Toilette 125ml SprayEn realistisk rosenduft.
Parfumeelskeren,
Anmeldelse af "Yardley English Rose Eau de Toilette 125ml Spray" udgave

En fin og ganske realistisk duft af en frisk rose. Men den er også i selskab med liljekonval og lidt jasmin. Det er ganske let pudret med musk. En væsentlig ulempe er dog, at den ikke holder særligt længe. Den er mere en eau de cologne eller bodyspray, fremfor en eau de toilette.

Yardley English Bluebell Eau de Toilette 50ml SprayFin duft af bluebells
Mathilde Munk,
Anmeldelse af "Yardley English Bluebell Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Let og blid. Duften leder tankerne hen på de fine små bluebells, man finder i Englands skove. Kan rigtig godt lide den, og man får meget for pengene. Kan også godt lide det enkle design på flakonen.

Yardley Lily of the Valley Body Lotion 250mlBlid og behagelig duft af liljekonvaller
Mathilde Munk,
Anmeldelse af "Yardley Lily of the Valley Body Lotion 250ml" udgave

Skønt duftende. Blid og behagelig. Meget engelsk på en eller anden måde. Man kommer til at tænke på forår. Den virker absolut ikke tung i duften, hvis man mere er typen, der foretrækker det.

Yardley Lily of the Valley Body Wash 250mlBlid og behagelig duft af liljekonvaller
Mathilde Munk,
Anmeldelse af "Yardley Lily of the Valley Body Wash 250ml" udgave

Skønt duftende. Blid og behagelig. Meget engelsk på en eller anden måde. Man kommer til at tænke på forår. Den virker absolut ikke tung i duften, hvis man mere er typen, der foretrækker det.

Yardley Lily of the Valley Gavesæt 50ml EDT + 50ml Nourishing Hand CreamVirkeligt fint sæt!
Mathilde Munk,
Anmeldelse af "Yardley Lily of the Valley Gavesæt 50ml EDT + 50ml Nourishing Hand Cream" udgave

Sættet er så fint og til en virkelig god pris. Det har en blid og alligevel distinkt duft af liljekonvaller. Absolut pengene værd og en god gaveidé. Det dufter af forår.

Yardley London Body Spray Collection Gavesæt 4 x 75ml English Lavender + English Rose + English Bluebell + English DahliaEn engelsk have
Connie Måge,
Anmeldelse af "Yardley London Body Spray Collection Gavesæt 4 x 75ml English Lavender + English Rose + English Bluebell + English Dahlia" udgave

Kan lide tanken on, at man kan kombinere de fire forskellige dufte og dermed dufte som en frisk buket blomster.

Yardley Lily of the Valley Gavesæt 50ml EDT + 50ml Nourishing Hand CreamDejlig klassiker
Connie Måge,
Anmeldelse af "Yardley Lily of the Valley Gavesæt 50ml EDT + 50ml Nourishing Hand Cream" udgave

Købte denne dejlige duft til min svigermor. Den vakte stor lykke, da svigerfar elsker liljekonvaller. Man kan købe mange dyre dufte, som ligner denne, men denne er fuldt ud lige så god.

Yardley English Lavender Sæbe 3x 100gDejlig diskret delikat duft
Irene Ibsen,
Anmeldelse af "Yardley English Lavender Sæbe 3x 100g" udgave

Tidsløs , dufter altid dejligt .Bruges af alle aldersgrupper .unge , midaldrende samt ældre

Yardley English Bluebell Eau de Toilette 50ml SprayMeget mild og fin
Dorte,
Anmeldelse af "Yardley English Bluebell Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

En mild og fin duft. Jeg bruger den når jeg har været i bad om aftenen og ikke har brug for at dufte alt for meget. Flot blå farve.

Yardley English Lavender Cologne Stick 20mlLille taske-version af deo
Svetlana Skrbic,
Anmeldelse af "Yardley English Lavender Cologne Stick 20ml" udgave

Den er godt nok en lille en, som man kan have i sin taske, hvis der er behøv for en deo.

Yardley Håndcreme Gavesæt 4 x 50ml - English Bluebell + English Lavender + English Rose + English DahliaDejlige produkter
phoebe25,
Anmeldelse af "Yardley Håndcreme Gavesæt 4 x 50ml - English Bluebell + English Lavender + English Rose + English Dahlia" udgave

Jeg købte æsken som en gave til min mor, og hun blev rigtig glad for dem. De fugter huden på hænderne rigtig godt

Yardley Body Spray Gavesæt 4 x 75ml - English Bluebell + Lily of the Valley + English Rose + English LavenderFantastiske dejlige dufte
Tanja og Peter Jacobsen,
Anmeldelse af "Yardley Body Spray Gavesæt 4 x 75ml - English Bluebell + Lily of the Valley + English Rose + English Lavender" udgave

Jeg tog chancen og købte disse sprayer og blev glædelig overrasket de dufter dejligt af blomster og især den der hedder English Bluebell den minder mig om unge dag hvor jeg købte en der hed Twenty One i lyseblå :-) har på hjemmesiden set at jeg kan købe den i parfume så den skal jeg have næste gang :-)

Yardley Hermina Eau de Toilette 50ml SprayFin duft, men svag
Britt Jørgensen,
Anmeldelse af "Yardley Hermina Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

En svag, men fin duft. Kan bruges af personer, som skal anvende moderate dufte.Umiddelbart tænker man at basis noterne ville betyde en mere intens duft, hvilket ikke er tilfældet.

Yardley London Gavesæt 50ml English Dahlia Nourishing Håndcreme + 50ml English Rose Nourishing HåndcremeLækre håndcremer
Anna,
Anmeldelse af "Yardley London Gavesæt 50ml English Dahlia Nourishing Håndcreme + 50ml English Rose Nourishing Håndcreme" udgave

Rigtigt lækre og velduftende håndcremer. De blødgør hænderne og dufter virkelig skønt. De kommer i en rigtigt fin og brugbar lille dåse. Sættet egner sig også som gave.

Yardley Body Spray Gavesæt 4 x 75ml - English Bluebell + Lily of the Valley + English Rose + English LavenderSå fine deodoranter
Anna,
Anmeldelse af "Yardley Body Spray Gavesæt 4 x 75ml - English Bluebell + Lily of the Valley + English Rose + English Lavender" udgave

Virkelig fine deodoranter - dufter dejligt og feminint, holder ok længe og kommer i en rigtig fin indpakning, derfor egner de sig også som gave. Meget anbefalelsesværdige!

Yardley Iris Eau de Toilette 50ml Sprayvor blev irisduften af.
pia nørholm,
Anmeldelse af "Yardley Iris Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Jeg er meget glad for Yardleys liljekonval duft og fik lyst til at prøve en ny. men den dufter ikke af iris, lidt ubestemmelig. Holder mig til liljekonvallerne.

Yardley English Rose Eau de Toilette 50ml SprayMørkerøde roser og krydderier
Marianne Haugaard Antonsen,
Anmeldelse af "Yardley English Rose Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Yardley har reformuleret deres blomster-klassikere, dette er mit første forsøg med de nye dufte. Hvor forgængeren var let og nærmest krystalklar, er den nye udgave yppig, med et krydret islæt. Jeg kan stadig godt lide duften, og er man til fyldige blomsterdufte, så er dette efter min mening et rigtig godt bud.

Yardley Lily of the Valley Eau de Toilette 125ml SpraySkøn frisk følelse af renhed.
pia nørholm,
Anmeldelse af "Yardley Lily of the Valley Eau de Toilette 125ml Spray" udgave

Dette er bare duften for mig. Den er bare dejlig, føles som lige trådt ud fra badet. Meget diskret, kan godt tåle et par ekstra pist.

Yardley Luxury Sæbe Collection Gavesætt 50g Lavender Sæbe + 50g Lily Of The Valley Sæbe + 50g Rose Sæbe + 50g April Violets SæbeSommer i mine skuffer
Dorte,
Anmeldelse af "Yardley Luxury Sæbe Collection Gavesætt 50g Lavender Sæbe + 50g Lily Of The Valley Sæbe + 50g Rose Sæbe + 50g April Violets Sæbe" udgave

Jeg pakkede disse søde, fine sæber ud og lagde dem imellem mit undertøj og strømper. Nu dufter der er af sommer når jeg åbner mine skuffer :-)

Yardley Body Spray Gavesæt 4 x 75ml - English Bluebell + Lily of the Valley + English Rose + English LavenderOkay og fin gaveæske
Dorte,
Anmeldelse af "Yardley Body Spray Gavesæt 4 x 75ml - English Bluebell + Lily of the Valley + English Rose + English Lavender" udgave

Duftene kan virke lidt skarpe lige når man bruger sprayen, men er ellers okay til prisen. Fin æske, velegnet som gave.

Yardley Lily of the Valley Eau de Toilette 125ml Spraylette og fine blomster
Dorte,
Anmeldelse af "Yardley Lily of the Valley Eau de Toilette 125ml Spray" udgave

En sart blomsterduft; den er dejlig hvis du ikke ønsker at dufte alt for parfumeret.

Yardley Moisturising Fragrance Mist Gavesæt 3 x 100ml - English Bluebell + English Rose + English DahliaKvalitet med en let duft
Yvette Dyhr,
Anmeldelse af "Yardley Moisturising Fragrance Mist Gavesæt 3 x 100ml - English Bluebell + English Rose + English Dahlia" udgave

Yardleys dejlige dufte - men her i en lightmodel, så forventer du noget der holder hele dagen som voksenbruger, så er det ikke denne. God teengave med kvaliteten i orden.

Yardley Body Spray Gavesæt 4 x 75ml - English Bluebell + Lily of the Valley + English Rose + English LavenderDejligt at prøve noget nyt
phoebe25,
Anmeldelse af "Yardley Body Spray Gavesæt 4 x 75ml - English Bluebell + Lily of the Valley + English Rose + English Lavender" udgave

Jeg er rigtig glad for æsken. Jeg har kun prøvet den med lavendel. Den er så ikke lige mig, men bruges det skal den. Jeg har allerede den med liljekonval og rose som parfume, så det bliver et dejligt forår/sommer sæt

Yardley English Bluebell Eau de Toilette 125ml SprayWow, en dårlig eau de toilette
Anna Janic,
Anmeldelse af "Yardley English Bluebell Eau de Toilette 125ml Spray" udgave

Dette er mit første møde med en Yardley-duft, men jeg er overhovedet ikke begejstret. Duften er kvalmende kraftig, holder ikke længe (heldigvis), så jeg endte med at bruge den som rumspray på toilettet.

Yardley English Freesia Hand & Nail Cream 100mlLækker håndcreme
Anne Krag,
Anmeldelse af "Yardley English Freesia Hand & Nail Cream 100ml" udgave

Dejlig håndvreme. Dufter af fresia. God konsistens der trænger hurtigt ind i huden.

Yardley English Freesia Eau de Toilette 50ml SpraySkarp lugt - dufter ikke af fresia
Anne Krag,
Anmeldelse af "Yardley English Freesia Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Ikke lige hvad jeg havde håbet på. Dufter ikke af fresia men lidt skarpt. Cremen i samme mærke er til gengæld virkelig god og dufter godt.

Yardley English Dahlia Eau de Toilette 50ml SprayLækker og frisk
Janni,
Anmeldelse af "Yardley English Dahlia Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Ny duft for mig..den er frisk og den dufter hele dagen.. næste gang prøver jeg nogen af de andre i den serie

Yardley English Bluebell Eau de Toilette 50ml SprayFantatisk og kraftig
Janni,
Anmeldelse af "Yardley English Bluebell Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Denne her duft er ny for mig. Men en lækker frisk duft. Dog lidt kraftig. Men den holder hele dagen..

Yardley Lily of the Valley Eau de Toilette 50ml SpraySkøn liljekonval parfume
Karoline,
Anmeldelse af "Yardley Lily of the Valley Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Min mor elsker duften af liljekonval, så jeg bestilte denne parfume til hende, og det var bestemt ingen skuffelse, den dufter skønt og har en bedre og renere duft af liljekonval end en anden liljekonval-parfume hun har.

Yardley Iris Eau de Toilette 125ml SprayRen, kølig og klar
Stella Tornlund,
Anmeldelse af "Yardley Iris Eau de Toilette 125ml Spray" udgave

For mig, handler denne parfume kun om Iris. Ren, metallisk, pudret Iris. Så lækker.

Yardley English Bluebell Eau de Toilette 50ml SprayExpected more somehow
Ellen - GB,
Anmeldelse af "Yardley English Bluebell Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

From the notes available on-line, I was expecting something a bit more green and dewy. I get a strong iris note that overrides the hyacinth, and a woody quality as well. The scent is rather thin and chemical too.

Yardley Royal English Daisy Eau de Toilette 50ml SpraySød feminin duft, men ikke favoritten...
Irene Simonia Schølarth,
Anmeldelse af "Yardley Royal English Daisy Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Der er som sådan ikke noget at udsætte på denne duft. Sød og feminin, men er dog ikke den store vinder hos mig. Men den var til en fin pris og er derfor stadig et rigtigt godt køb. Fin frisk og sød duft til hverdagsbrug.

Yardley Royal English Daisy Eau de Toilette 50ml SprayForåret på flaske
phoebe25,
Anmeldelse af "Yardley Royal English Daisy Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

En dejlig frisk duft. Den er ikke så forfærdelig "larmende," så man kan sagtens tage den på, på arbejde, uden at skræmme alle sine kollegaer væk.På mig dufter den hen i retningen af "Daisy," fra Marc Jacobs...selvfølgelig i en billig udgave.

Yardley April Violets Eau de Toilette 50ml SprayFrygtelig dårlig
phoebe25,
Anmeldelse af "Yardley April Violets Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Jeg vil ærlig indrømme at jeg købte den som et "blind buy." Men jeg havde været inde at læse anmeldelser om denne parfume, og de var positive. Men det kan godt være at den bare ikke passer godt sammen med min kemi.Jeg synes den er frygtelig. På mig dufter den mere af moskus end af violer. Jeg er dog glad for jeg kun købte 50 ml, og jeg ikke gav ret meget for den (købte den da der var sommerudsalg). Men bruges det skal den

Yardley Lily of the Valley Eau de Toilette 50ml SprayEn rigtig dejlig let duft
phoebe,
Anmeldelse af "Yardley Lily of the Valley Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

En sprød duft af grønne planter, og naturligvis liljekonval. En dejlig duft, der ikke er for tung. En rigtig dejlig duft, til uformelle lejligheder, hvor man gerne vil dufte godt, uden at tage den tunge parfume på.En af mine foretrukne forår/sommer parfumer

Yardley English Rose Eau de Toilette 50ml SprayEn pragtfuld duft
phoebe,
Anmeldelse af "Yardley English Rose Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Prøv at forestille dig en varm sommerdag. Du er på besøg hos din farmor, og går ud i hendes have, hvor alle hendes gamle rosenbuske er i fuldt flor. Du lukker øjnene, og indsnuser duften.Det er sådan denne parfume dufter.

Yardley Lemon Verbena Sæbe 120gEr fan af deres sæber.
Bente Dalsgård Andersen,
Anmeldelse af "Yardley Lemon Verbena Sæbe 120g" udgave

Elsker lækker sæber og dette sæbe giver en skøn frisk duft og fantastisk renheds følelse. Dejligt prisen er ganske fornuftig og der er flere slags.

Yardley Royal English Daisy Eau de Toilette 50ml SprayGod kvalitet, men ikke lige min smag
Lisa Mortensen,
Anmeldelse af "Yardley Royal English Daisy Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

Der er ikke noget at udsætte på kvaliteten af duften, og flakonen er smuk. Den er dog lidt for anonym for min smag.

Yardley English Rose Eau de Toilette 125ml SprayGod, naturtro rosenduft
Lisa Mortensen,
Anmeldelse af "Yardley English Rose Eau de Toilette 125ml Spray" udgave

Hvis du er til en naturtro rosenduft, er dette et godt bud. Der er ikke så meget udvikling eller spænding i duften, men en ren, let rosenduft, som holder længe.

Yardley Iris Eau de Toilette 125ml SprayFantastisk til prisen
Lisa Mortensen,
Anmeldelse af "Yardley Iris Eau de Toilette 125ml Spray" udgave

Bliver ofte sammenlignet med Hermés' Hiris, men det synes jeg ikke helt, jeg kan genkende. Til gengæld en rigtig lækker let pudret irisduft, som holder godt uden at overvælde dine omgivelser.

Yardley English Lavender Sæbe 120gStor, effektiv håndsæbe
Poul Toft,
Anmeldelse af "Yardley English Lavender Sæbe 120g" udgave

Yardley English Lavender Sæbe 120 ger en stor, økonomisk håndsæbe, som måske vil danne uklædelige revner med tiden. Men det vil vise sig med tiden.

Yardley English Rose Sæbe 100gGod og effektiv
Poul Toft,
Anmeldelse af "Yardley English Rose Sæbe 100g" udgave

Yardley English Rose Sæbe 100 ger en velduftende, økonomisk håndsæbe, som i hånden virker meget glat og evffektiv.

Yardley Iris Eau de Toilette 125ml SprayFrisk og ren duftnote.
Lillian Sebelin,
Anmeldelse af "Yardley Iris Eau de Toilette 125ml Spray" udgave

Yardley Iris hører til i min top tre over dufte, der gør glad at bære :-) Blid, frisk og ren, en eau de toilette der kan anvendes både til daglig brug, men osse ved festlige lejligheder, - da duften er indbydende feminin uden at være overdøvende ..

Yardley April Violets Eau de Toilette 50ml SprayGentle fragrance
Audry Larsen,
Anmeldelse af "Yardley April Violets Eau de Toilette 50ml Spray" udgave

I actually thought this was another perfume. I like it well enough and have worn it several times. It's doesn't have that `in your face` smell. It's light, easy to wear and nice for everyday, My husband likes it. So although it wasn't what I thought it was I don't regret buying it. The packaging and bottle are pretty. It just so happens to be my favorite color

Yardley English Rose Gavesæt 100ml Moisturising Hand & Nail Cream + 100g Luksus SæbeEngelsk elegance
Margit Lunell,
Anmeldelse af "Yardley English Rose Gavesæt 100ml Moisturising Hand & Nail Cream + 100g Luksus Sæbe" udgave

Det mest klassiske cute udseende på dette sæt. Elsker den friske rosen duft og så er det bare flot at have stående fremme på sin toilet hylde. Kan helt klart anbefale :)

Yardley April Violets Eau de Toilette 125ml SprayPowdery goodness
Kristen Knudsen,
Anmeldelse af "Yardley April Violets Eau de Toilette 125ml Spray" udgave

Another great soliflore from Yardley. April Violets is among my favorites. Its a powdery, slightly sweet take on violets that wears like a cologne. It lasts only about 2 hours, so its nice for a quick pick-me-up or to layer with another fragrance.

Yardley Peony Eau de Toilette 125ml SprayBright fresh soliflore
Kristen Knudsen,
Anmeldelse af "Yardley Peony Eau de Toilette 125ml Spray" udgave

Yardley has consistently wearable soliflores. Along with their Iris and Violet, Peony is fresh smelling and true to the flower. It wears more like an eau de cologne and needs frequent application, as it only lasts about 2 hours, but for the price its wonderful.

Yardley Iris Eau de Toilette 125ml SprayFrisk, alligevel meget duftende.
Else Karla Kaas,
Anmeldelse af "Yardley Iris Eau de Toilette 125ml Spray" udgave

Vil du prøve noget andet til en meget billig pris, så prøv denne. Den er meget duftende uden at være total overdøvende.

Yardley Lily of the Valley Body Spray 75mlDeodorant
Dorrit Køhler,
Anmeldelse af "Yardley Lily of the Valley Body Spray 75ml" udgave

Dufter bedst efter lidt tid. For meget duft i drivgassen efter min mening.

Yardley tidslinje

1912
2018
2017
2017
English Freesia
ENGLISH FREESIA

English Freesia by Yardley er en blomstret duft til kvinder. Den...

2016
2016
Hermina
HERMINA

Hermina by Yardley er en blomstret duft til kvinder. Den...

2015
2015
English Bluebell
ENGLISH BLUEBELL

English Bluebell by Yardley er en blomstert og frugtagtig duft...

2014
2014
Diamond
DIAMOND

Diamond af Yardley er en orientalsk og blomstret duft til...

2013
2013
Jade
JADE

Jade af Yardley er en træagtig og blomstret duft til...

Polaire
POLAIRE

Polaire af Yardley er en blomstret og frugtagtig duft til...

2012
2012
Royal Diamond
ROYAL DIAMOND

Royal Diamond by Yardley er en blomsteret duft til kvinder. Den...

2011
2011
Royal English Daisy
ROYAL ENGLISH DAISY

Yardley has launched Royal English Daisy in honour of the royal...

2008
2008
Iris
IRIS

Iris af Yardley er en blomstret, træagtig moskus duft til...

Peony
PEONY

En moderne, frugtig duft med blomstermotiver og top noter af...

2001
2000
2000
1997
1997
English Rose
ENGLISH ROSE

English Rose by Yardley London consists of only the finest...

1984
1984
White Satin
WHITE SATIN

White Satin blev udgivet i 1985 og gen-udgivet i 1999 af Yardley....

1983
1983
Lace
LACE

Lace Yardley blev udgivet i 1999. Det er en frisk, ren blanding...

1976
1976
Chique
CHIQUE

Chique af Yardley er en elegant og sofistikeret duft med noter af...

Panache
PANACHE

Panache er en populær og etableret duft med moderne emballage,...

1928
1928
English Lavender
ENGLISH LAVENDER

Yardley English Lavender er, blandet med et strejf af bergamot,...

1920
1920
Lily of the Valley
LILY OF THE VALLEY

Lily of the Valley er en smuk moderne version af den...

1913
Yardley
Kollektioner
PRIS FRA
30 kr
Yardley April Violets
PRIS FRA
113 kr
Yardley Daisy Sapphire
PRIS FRA
113 kr
Yardley Decadent Mimosa
PRIS FRA
132 kr
Yardley Diamond
DIAMONDDiamond af Yardley er en orientalsk og blomstret duft til...
PRIS FRA
112 kr
Yardley Elegant Iris
PRIS FRA
30 kr
Yardley English Bluebell
ENGLISH BLUEBELLEnglish Bluebell by Yardley er en blomstert og frugtagtig duft...
PRIS FRA
26 kr
Yardley English Dahlia
ENGLISH DAHLIAEnglish Dahlia by Yardley er en grøn blomstret duft til...
PRIS FRA
33 kr
Yardley English Daisy
ENGLISH DAISYEnglish Daisy by Yardley er en grøn frugt duft til kvinder. Den...
PRIS FRA
29 kr
Yardley English Freesia
ENGLISH FREESIAEnglish Freesia by Yardley er en blomstret duft til kvinder. Den...
PRIS FRA
26 kr
Yardley English Lavender
ENGLISH LAVENDERYardley English Lavender er, blandet med et strejf af bergamot,...
PRIS FRA
26 kr
Yardley English Rose
ENGLISH ROSEEnglish Rose by Yardley London consists of only the finest...
PRIS FRA
113 kr
Yardley Flora Jade
PRIS FRA
67 kr
Yardley Hermina
HERMINAHermina by Yardley er en blomstret duft til kvinder. Den...
PRIS FRA
52 kr
Yardley Jade
JADEJade af Yardley er en træagtig og blomstret duft til...
PRIS FRA
106 kr
Yardley Kiri
KIRIKiri by Yardley er en blomsteret duft til kvinder. Den...
PRIS FRA
113 kr
Yardley Lilac Amethyst
PRIS FRA
26 kr
Yardley Lily of the Valley
LILY OF THE VALLEYLily of the Valley er en smuk moderne version af den...
PRIS FRA
113 kr
Yardley Luxe Gardenia
PRIS FRA
46 kr
Yardley Panache
PANACHEPanache er en populær og etableret duft med moderne emballage,...
PRIS FRA
31 kr
Yardley Peony
PEONYEn moderne, frugtig duft med blomstermotiver og top noter af...
PRIS FRA
68 kr
Yardley Polaire
POLAIREPolaire af Yardley er en blomstret og frugtagtig duft til...
PRIS FRA
113 kr
Yardley Poppy Diamond
PRIS FRA
112 kr
Yardley Rosie Ruby
PRIS FRA
39 kr
Yardley Royal Diamond
ROYAL DIAMONDRoyal Diamond by Yardley er en blomsteret duft til kvinder. Den...
PRIS FRA
43 kr
Yardley Royal English Daisy
ROYAL ENGLISH DAISYYardley has launched Royal English Daisy in honour of the royal...
PRIS FRA
90 kr
Yardley White Satin
WHITE SATINWhite Satin blev udgivet i 1985 og gen-udgivet i 1999 af Yardley....